Un consilier a cerut demisia întregii conduceri a Eltrans. Directorul societății: "De ce să demisionez?"

Un consilier a cerut demisia întregii conduceri a Eltrans. Directorul societății: "De ce să demisionez?"

În ședința de Consiliu Local de luni, unul dintre aleșii PSD a solicitat întregii conduceri a societății Eltrans demisia. Directorul companiei, care gestionează transportul public din municipiul Botoșani, nu ia în calcul renunțarea la poziția pe care o deține, întrucât aceasta nu este bazată pe vreun temei.

Cel care a solicitat demisia sau demiterea celor de la cârma Eltrans este social-democratul Mihail Tănasă, primul care a susținut o interpelare în cadrul întâlnirii.

Nu doresc să politizez subiectul, știu că este unul sensibil, însă în momentul în care mă îndreptam spre ședință, un tramvai era încă blocat în trafic, din motive tehnice din ce am înțeles. Cred că este momentul să interveniți și să cereți demisia întregii conduceri de la Eltrans, care se ocupă de gestionarea activității. Din puntul meu de vedere, sunteți cel mai îndreptățit să faceți acest lucru. Consiliul de Administrație este aproape în întregime format din colegii dumneavostră de partid. Vorbim de tramvaie care pun în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic, a fost interpelarea lui Mihail Tănasă, direcționată spre primarul municipiului, Cătălin Flutur.

Directorul executiv al companiei Eltrans, al cărei acționar majoritar este Consiliul Local, nu consideră întemeiată solicitarea consilierului social-democrat, așteptând un argument din partea acestuia.

De ce să demisionez? Consilierul poate spune multe. Să vină mai întâi cu un temei, a spus tranșant Victor Ivănescu, directorul Eltrans.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Patru posturi de subofițer scoase la concurs din sursă externă de ISU Botoșani!

astăzi, 18:00
30

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani a scos la concurs patru posturi de subofițer, prin încadrare directă.Posturile sunt:-&nb...

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
337

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
188

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...