TABULEAC: Toata lumea asteapta ca problemele SC Apa Grup sa fie rezolvate exclusiv de manager!

TABULEAC: Toata lumea asteapta ca problemele SC Apa Grup sa fie rezolvate exclusiv de manager!

 Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean Botosani  

Presedintele Consiliul Judetean Botosani, Mihai Tabuleac, critica modul in care merg lucrurile la Apa Grup, cerand o implicare mai mare a tuturor factorilor resposabili, respectiv AGA si Consiliul de Administratie al societatii.

"Toata lumea asteapta ca problemele dificile cu care se confrunta societatea sa fie rezolvate exclusiv de managerul acestei societati. As vrea sa precizez ca aceasta societate are si un Consiliu de Administratie, precum si sapte consilieri judeteni care au primit mandat sa faca parte din Adunarea Generala a Actionarilor de acolo. As dori sa se vada in viitor si aportul acestor organisme", a declarat Mihai Tabuleac.

Presedintele CJ a punctat faptul ca Apa Grup a intarziat sa aplice una din conditionalitatile asumate prin memorandumul de finantare ISPA, respectiv acea masura care se refera la reorganizarea organigramei astfel incat sa se obtină pe trimestrul doi a acestui an o reducere cu 5% a costurilor de personal, aceasta masura nefiind adoptata.

"Pe buna dreptate s-a pus problema ca am adoptat una din conditionalitati, respectiv majorarea pretului cu 25% in termen real, dar nu am insistat la fel de mult si in legatura cu cealalta conditionalitate, pentru ca amandoua reprezinta obligatii asumate sub sanctiunea pierderii unor fonduri europane care au fost puse la dispozitie. Am solicitat acestei unitati sa schimbe organigrama de acolo, astfel incat in trimestrul IV, pe langa cele 5 procente de reducere, sa se adauge si cele 5 procente care nu au fost economisite prin masura stabilita a se lua in trimestrul II", a incheiat Tabuleac.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
36

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
136

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
80

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...