Tabuleac, nerabdator sa demita conducerea de la Directia de Drumuri si Poduri

Tabuleac, nerabdator sa demita conducerea de la Directia de Drumuri si Poduri

 Mihai Tabuleac  

Conducerea Consiliului Judetean a solicitat urgentarea cercetarii administrative in cazul celor doi directori de la Directia Judeteana de Drumuri si Poduri Botosani.

Mihai Tabuleac, presedinte al Consiliului Judetean, a anuntat astazi ca a primit raportul de audit in legatura cu situatia de la DJDP, din care reiese ca nu au fost incasate taxele de drum referitoare la masinile de tonaj mare. Mai exact, din raport rezulta ca DJDP a incasat taxa de la o singura masina, care ar fi circulat o data la doua zile.

Tabuleac spune ca cele relatate nu reprezinta decat o piesa in plus la acuzatiile aduse conducerii Directiei de Drumuri, pe langa cele de management defectuos.

Astfel, dupa finalizarea cercetarii administrative, seful CJ va recurge la demiterea directorilor de la DJDP.

Geanina Pintilii, director al DJDP Botosani, a fost contactata pentru un drept la replica, insa nu a raspuns apelului telefonic.



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îl cinstim astăzi pe Sf. Ap. Simeon, rudenia Domnului, Episcopul Ierusalimului

astăzi, 08:00
2

Sfântul Simeon (†107) era fiu al lui Cleopa, fratele bun al lui Iosif, logodnicul Fecioarei Maria, după cum mărturisesc scriitorii Eusebiu de Cezareea, Gheorghe Chedrin şi Nichifor Xan...

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
416

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
732

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...