Sute de mii de lei date de Consiliul Judeţean asociaţiilor şi ONG-urilor. Cine primeşte cei mai mulţi bani!

Consiliul Judeţean Botoşani va da în acest an 550.000 de lei sub forma finanţărilor nerambursabile pentru susţinerea proiectelor pe domeniile cultură, educaţie, culte şi sport.

Sute de mii de lei date de Consiliul Judeţean asociaţiilor şi ONG-urilor. Cine primeşte cei mai mulţi bani!

16 proiecte au fost depuse pe cultură şi educaţie şi 7 proiecte pe sport, în urma selecţiei o parte dintre acestea fiind respinse.

Cei mai mulţi bani îi va primi Asociaţia Fotbal Club Botoşani. Reprezentanţii Asociaţiei au cerut o finanţare de 400.000 de lei, suma alocată de Consiliul Judeţean fiind de 388.150 lei.

La capitolul sport va mai primi fonduri nerambursabile în sumă de 11.850 de lei şi Asociaţia Sportivă Ecologistul. Fondurile totale alocate pentru activităţile sportive au fost de 400.000 de lei, două cluburi care au depus solicitări neprimind finanţare, fiind vorba de Club Sportiv Real Taekwondo Team şi ACS Magnum Botoşani.

Pentru activităţi în domeniul educaţie şi cultură vor primi în acest an fonduri nerambursabile de la Consiliul Judeţean:

-Asociaţia de Tineret 2010 Europa - 28.835 lei

-Asociaţia Părinţilor Copiilor cu Autism - 8.400 lei

-Asociaţia Buzz Media - 15.750 lei

-Asociaţia Judeţeană a Organizatorilor de Evenimente - 15.000 lei

-Asociaţia Arlechin - 14.850 lei

-Asociaţia Avanti - 13.083 lei

-Asociaţia Nord - 54.082 lei

Au fost respinse de la finanţare proiectele depuse de Asociaţia Brilliant Taekwondo Sporting Club, Asociaţia Revita, CS Airsoft, Asociaţia Culturest şi ADI Zona Metropolitană. Cei nemulţumiţi de rezultatele selecţiei pot depune contestaţii până pe 20 iunie.

Vezi AICI punctajele acordate!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Primarul Cătălin Flutur: "Este nedrept să nu avem bani pentru funcţionarea oraşului"

Joi, 14 Decembrie 2017
658

Flutur s-a alăturat demersului Asociaţiilor Municipiilor din România, care au atras atenţia printr-un memoriu asupra impactului devastator pe care îl va aduce această reducere asupra b...

Ample acţiuni anunţate de poliţiştii botoşăneni în tot judeţul!

Joi, 14 Decembrie 2017
729

De asemenea, vor fi organizate acţiuni pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor cu violenţă, a evaziunii fiscale şi a altor fapte care aduc prejudicii patrimoniului public şi privat, prec...

Se pregăteşte SCUMPIREA gigacaloriei plătită de populaţie către Modern Calor! Care este propunerea!

Joi, 14 Decembrie 2017
454

Pe lângă faptul că se va acorda subvenţie doar pentru persoanele vulnerabile care sunt racordate la sistemul centralizat, se pregăteşte majorarea preţului gigacaloriei plătit de populaţie pen...