Selectie naturala a angajatilor din Primaria Botosani!

Selectie naturala a angajatilor din Primaria Botosani!

 Catalin Flutur, primarul municipiului Botosani  

Reducerile de personal din Primaria Botosani vor fi lipsite de tensiuni, crede primarul municipiului Botosani, Catalin Flutur.

Edilul-sef a motivat afirmatiile precizand ca reducerea sporurilor la bugetari, salariile mici, care ii vor determina pe unii dintre angajati sa renunte la posturi, precum si pensionarile din acest an vor conduce, firesc, spre un numar diminuat de salariati, fara sa fie nevoie sa se recurga la alte metode.

Cu toate acestea, Catalin Flutur avertizeaza ca sunt vizati si salariatii care nu isi fac treaba.

Reducerile de personal vor fi naturale. E vorba de cei care vor iesi la pensie si de cei carora nu le va mai conveni salariul daca ramane aceeasi problema cu diminuarea sporurilor. De asemenea, cei care nu isi vor indeplini obligatiile de serviciu prinse in fisa postului pentru a-si eficientiza clar activitatea, chiar daca nu exista o normare clara, vor pleca din Primarie, a mentionat Catalin Flutur, primarul municipiului Botosani.

Edilul-sef a precizat, de asemenea, ca toate compartimentele din primarie si-au conceput bugetul pentru anul 2009 in conformitate cu Hotararea de Guvern de reducere de 15% a tuturor cheltuielilor materiale.

Am urmarit in ultimele doua luni nivelul cheltuielilor materiale. Vorbim de cele pe care le avem cu utilitatile, de cheltuielile pentru birotica. Fata de aceeasi perioada a anului trecut sunt reduceri cu mai mult de 15%, a conchis Catalin Flutur.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Evaluare Națională 2018: Șase elevii au obținut media 10 la Evaluarea Națională!

astăzi, 11:32

Elevii au aflat rezultatele probelor de la Evaluarea Naţională 2018. Cei nemulţumiţi de note pot depune contestaţii, în intervalul 14:00 - 19:00, urmând ca o comisie să evalueze...

Botoșănean rănit într-un accident rutier produs de un sucevean imprudent!

astăzi, 11:24
26

În cursul zilei de luni, la ora 10.30, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2H, în orașul sucevean Milișăuți, un localnic de 40 de ani nu a păstrat distanţa regulamentar...

Cum va fi vremea în următoarele zile!

astăzi, 10:36
129

Vremea se va incălzi si va deveni local călduroasă. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurtã duratã ale vantului,...