Selectie naturala a angajatilor din Primaria Botosani!

Selectie naturala a angajatilor din Primaria Botosani!

 Catalin Flutur, primarul municipiului Botosani  

Reducerile de personal din Primaria Botosani vor fi lipsite de tensiuni, crede primarul municipiului Botosani, Catalin Flutur.

Edilul-sef a motivat afirmatiile precizand ca reducerea sporurilor la bugetari, salariile mici, care ii vor determina pe unii dintre angajati sa renunte la posturi, precum si pensionarile din acest an vor conduce, firesc, spre un numar diminuat de salariati, fara sa fie nevoie sa se recurga la alte metode.

Cu toate acestea, Catalin Flutur avertizeaza ca sunt vizati si salariatii care nu isi fac treaba.

Reducerile de personal vor fi naturale. E vorba de cei care vor iesi la pensie si de cei carora nu le va mai conveni salariul daca ramane aceeasi problema cu diminuarea sporurilor. De asemenea, cei care nu isi vor indeplini obligatiile de serviciu prinse in fisa postului pentru a-si eficientiza clar activitatea, chiar daca nu exista o normare clara, vor pleca din Primarie, a mentionat Catalin Flutur, primarul municipiului Botosani.

Edilul-sef a precizat, de asemenea, ca toate compartimentele din primarie si-au conceput bugetul pentru anul 2009 in conformitate cu Hotararea de Guvern de reducere de 15% a tuturor cheltuielilor materiale.

Am urmarit in ultimele doua luni nivelul cheltuielilor materiale. Vorbim de cele pe care le avem cu utilitatile, de cheltuielile pentru birotica. Fata de aceeasi perioada a anului trecut sunt reduceri cu mai mult de 15%, a conchis Catalin Flutur.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Incendiu într-un apartament din municipiul Botoșani!

astăzi, 15:43
1781

Un incendiu izbucnit, joi dup-amiază, într-un apartament din municipiul Botoșani a pus în alertă echipajele de pompieri, cadrele medicale și polițiștii.Vecinii au observat că di...

Poate angajatorul să-l tragă la răspundere pe salariat pentru ce face în timpul său liber?

astăzi, 15:28
402

Răspunderea disciplinară are obligatoriu ca temei comiterea unei abateri disciplinare. Așa cum e definită ea de Codul muncii, dacă nu există, nu se poate sancționa nici salariatul. Iar pentru f...

APIA Botoșani primește cererile pentru motorina folosită în agricultură

astăzi, 15:19
74

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Centrul Județean Botoșani informează că, până la data de 31.10.2017 inclusiv, se depun cererile de plată a ajutorului pentru cantit...