Selectie naturala a angajatilor din Primaria Botosani!

Selectie naturala a angajatilor din Primaria Botosani!

 Catalin Flutur, primarul municipiului Botosani  

Reducerile de personal din Primaria Botosani vor fi lipsite de tensiuni, crede primarul municipiului Botosani, Catalin Flutur.

Edilul-sef a motivat afirmatiile precizand ca reducerea sporurilor la bugetari, salariile mici, care ii vor determina pe unii dintre angajati sa renunte la posturi, precum si pensionarile din acest an vor conduce, firesc, spre un numar diminuat de salariati, fara sa fie nevoie sa se recurga la alte metode.

Cu toate acestea, Catalin Flutur avertizeaza ca sunt vizati si salariatii care nu isi fac treaba.

Reducerile de personal vor fi naturale. E vorba de cei care vor iesi la pensie si de cei carora nu le va mai conveni salariul daca ramane aceeasi problema cu diminuarea sporurilor. De asemenea, cei care nu isi vor indeplini obligatiile de serviciu prinse in fisa postului pentru a-si eficientiza clar activitatea, chiar daca nu exista o normare clara, vor pleca din Primarie, a mentionat Catalin Flutur, primarul municipiului Botosani.

Edilul-sef a precizat, de asemenea, ca toate compartimentele din primarie si-au conceput bugetul pentru anul 2009 in conformitate cu Hotararea de Guvern de reducere de 15% a tuturor cheltuielilor materiale.

Am urmarit in ultimele doua luni nivelul cheltuielilor materiale. Vorbim de cele pe care le avem cu utilitatile, de cheltuielile pentru birotica. Fata de aceeasi perioada a anului trecut sunt reduceri cu mai mult de 15%, a conchis Catalin Flutur.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Desfășurare impresionantă de forțe la liceul din Trușești: Exercițiu de simulare a unui cutremur - FOTO

Miercuri, 19 Septembrie 2018
1377

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Nicolae Iorga" al Judeţului Botoşani a desfăşurat miercuri, între orele 11.00 – 15.00, la Liceul "Demostene Botez" din ...

"Aniversarea" și "Bocitoarele vesele", în acest weekend la Teatrul Eminescu!

Miercuri, 19 Septembrie 2018
197

Sâmbătă, 22 septembrie, la ora 18.00, Teatrul Mihai Eminescu din Botoșani a programat spectacolul cu trei nominalizări la Festivalul de Teatru Scurt de la Oradea, în 2016: pentru cel m...

​Au fost finalizate lucrările de asfaltare pe drumul județean DJ 293 Dumeni - Havârna - FOTO

Miercuri, 19 Septembrie 2018
300

În cursul zilei de marți, vicepreședintele Consiliului Județean Botoșani, Dorin Birta, a efectuat o vizită în teritoriu pentru a verifica lucrările recent finalizate și calitatea st...