Selectie naturala a angajatilor din Primaria Botosani!

Selectie naturala a angajatilor din Primaria Botosani!

 Catalin Flutur, primarul municipiului Botosani  

Reducerile de personal din Primaria Botosani vor fi lipsite de tensiuni, crede primarul municipiului Botosani, Catalin Flutur.

Edilul-sef a motivat afirmatiile precizand ca reducerea sporurilor la bugetari, salariile mici, care ii vor determina pe unii dintre angajati sa renunte la posturi, precum si pensionarile din acest an vor conduce, firesc, spre un numar diminuat de salariati, fara sa fie nevoie sa se recurga la alte metode.

Cu toate acestea, Catalin Flutur avertizeaza ca sunt vizati si salariatii care nu isi fac treaba.

Reducerile de personal vor fi naturale. E vorba de cei care vor iesi la pensie si de cei carora nu le va mai conveni salariul daca ramane aceeasi problema cu diminuarea sporurilor. De asemenea, cei care nu isi vor indeplini obligatiile de serviciu prinse in fisa postului pentru a-si eficientiza clar activitatea, chiar daca nu exista o normare clara, vor pleca din Primarie, a mentionat Catalin Flutur, primarul municipiului Botosani.

Edilul-sef a precizat, de asemenea, ca toate compartimentele din primarie si-au conceput bugetul pentru anul 2009 in conformitate cu Hotararea de Guvern de reducere de 15% a tuturor cheltuielilor materiale.

Am urmarit in ultimele doua luni nivelul cheltuielilor materiale. Vorbim de cele pe care le avem cu utilitatile, de cheltuielile pentru birotica. Fata de aceeasi perioada a anului trecut sunt reduceri cu mai mult de 15%, a conchis Catalin Flutur.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
66

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...

Primii fermieri despăgubiți în acest an din cauza secetei și a grindinei. ”Am fost la un fermier din județul Botoșani…”

astăzi, 14:25
65

Echipele din cadrul Clubului Fermierilor Români (CFRO) Broker de Asigurare au un program încărcat în aceste zile în care se fac constatări în câmp acolo unde ferm...

Expoziția „Sacrul în artă” la Muzeul ”Ștefan Luchian” din Ștefănești!

astăzi, 13:29
26

Într-o perioadă cu profunde valențe spirituale, demersul expozițional devine un gest firesc de pioșenie în fața divinității, concretizat prin aducerea în fața publicului a un...