Din scaunul de subprefect de Botoșani, pe postul de consilier la ANAF!

Un fost subprefect al judeţului Botoşani şi-a schimbat locul de muncă, la scurt timp după ce a fost înlocuită din funcţia de la Prefectură. 

Din scaunul de subprefect de Botoșani, pe postul de consilier la ANAF!

Daniela Beclea a fost înlocuită din funcţia de subprefect, la începutul lunii decembrie, cu Daniela Lozneanu, inspector adjunct al Inspectoratului Teritorial de Muncă. 

Conform procedurilor, Daniela Beclea s-a întors pe vechea funcţie deţinută la Primăria Botoşani, consilier superior la Serviciul Contabilitate. 

Nu a stat decât câteva zile şi a formulat o cerere de transfer la Administraţia Finanţelor Publice a municipiului Botoşani. 
 
În urma cererii de transfer, în data de 28 decembrie, Daniela Beclea a fost numită pe un post de consilier în cadrul compartimentului de Executare silită - persoane juridice. 
 
Contactată, Daniela Beclea nu a dorit să comenteze aceste aspecte. "Nu confirm, dar nici nu infirm aceste lucruri"; a spus Daniela Beclea. 

La predarea mandatului de subprefect, a susţinut că a acumulat experienţă în perioada în care a ocupat funcţia şi că nu are niciun regret.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Caravana SMURD "Fii pregătit!" a poposit, sâmbătă, la Darabani! FOTO

Sâmbătă, 21 Aprilie 2018
223

Zeci de dărăbăneni au participat, sâmbătă, la cursurile organizate în cadrul caravanei SMURD "Fii pregătit", care a ajuns pentru a treia oară în județul Botoșani.Misiunea Caravanei e...

"Romania - Te iubesc!", la Liceul "Demostene Botez" Trusesti! FOTO

Sâmbătă, 21 Aprilie 2018
449

In anul centenarului, elevii Liceului "Demostene Botez" Trusesti au evidentiat printr-o activitate desfasurata in saptamana "Scoala Altfel" cel putin 100 de motive p...

Peste 1000 de oameni pe dealul Polonic, la Dorohoi! FOTO

Sâmbătă, 21 Aprilie 2018
1668

Pe dealul Polonic de la Dorohoi continuă plantările începute în urmă cu câțiva ani, la acțiunea care este în plină desfășurare participând aproximativ 1200 d...