Din scaunul de subprefect de Botoșani, pe postul de consilier la ANAF!

Un fost subprefect al judeţului Botoşani şi-a schimbat locul de muncă, la scurt timp după ce a fost înlocuită din funcţia de la Prefectură. 

Din scaunul de subprefect de Botoșani, pe postul de consilier la ANAF!

Daniela Beclea a fost înlocuită din funcţia de subprefect, la începutul lunii decembrie, cu Daniela Lozneanu, inspector adjunct al Inspectoratului Teritorial de Muncă. 

Conform procedurilor, Daniela Beclea s-a întors pe vechea funcţie deţinută la Primăria Botoşani, consilier superior la Serviciul Contabilitate. 

Nu a stat decât câteva zile şi a formulat o cerere de transfer la Administraţia Finanţelor Publice a municipiului Botoşani. 
 
În urma cererii de transfer, în data de 28 decembrie, Daniela Beclea a fost numită pe un post de consilier în cadrul compartimentului de Executare silită - persoane juridice. 
 
Contactată, Daniela Beclea nu a dorit să comenteze aceste aspecte. "Nu confirm, dar nici nu infirm aceste lucruri"; a spus Daniela Beclea. 

La predarea mandatului de subprefect, a susţinut că a acumulat experienţă în perioada în care a ocupat funcţia şi că nu are niciun regret.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A mers toată noaptea ca să nu întârzie în prima zi de muncă. Impresionat, patronul i-a dăruit o mașină! VIDEO

astăzi, 08:04
66

Un student din New Orleans, Louisiana, care și-a pierdut locuința în dezastrul provocat de uraganul Katrina, a primit în dar o mașină nouă de la șeful său după ce a mers toată noa...

Botoșăneanul care a primit un rinichi de la fratele său va fi externat. "Pacientul se recuperează foarte bine", spun medicii ieșeni!

astăzi, 07:27
58

Medicii Spitalului "Parhon" din Iasi vin cu vesti bune. Pacientul care a fost supus in cursul saptamanii trecute unui transplant renal se recupereaza conform asteptarilor, iar functia renala...

Un copil de trei ani a murit sub ochii îngroziți ai mamei!

astăzi, 07:02
2016

Accident cumplit, în noaptea de marți spre miercuri, într-un sat din județul Botoșani! Echipajul medical de la Serviciul Județean de Ambulanță, chemat să salveze viața unui copil d...