Din scaunul de subprefect de Botoșani, pe postul de consilier la ANAF!

Un fost subprefect al judeţului Botoşani şi-a schimbat locul de muncă, la scurt timp după ce a fost înlocuită din funcţia de la Prefectură. 

Din scaunul de subprefect de Botoșani, pe postul de consilier la ANAF!

Daniela Beclea a fost înlocuită din funcţia de subprefect, la începutul lunii decembrie, cu Daniela Lozneanu, inspector adjunct al Inspectoratului Teritorial de Muncă. 

Conform procedurilor, Daniela Beclea s-a întors pe vechea funcţie deţinută la Primăria Botoşani, consilier superior la Serviciul Contabilitate. 

Nu a stat decât câteva zile şi a formulat o cerere de transfer la Administraţia Finanţelor Publice a municipiului Botoşani. 
 
În urma cererii de transfer, în data de 28 decembrie, Daniela Beclea a fost numită pe un post de consilier în cadrul compartimentului de Executare silită - persoane juridice. 
 
Contactată, Daniela Beclea nu a dorit să comenteze aceste aspecte. "Nu confirm, dar nici nu infirm aceste lucruri"; a spus Daniela Beclea. 

La predarea mandatului de subprefect, a susţinut că a acumulat experienţă în perioada în care a ocupat funcţia şi că nu are niciun regret.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Virusul Pestei Porcine Africane, depistat la un porc mistreț găsit mort pe un fond de vânătoare din județul Botoșani!

astăzi, 17:08
741

Virusul pestei porcine africane (PPA) a fost diagnosticat la un porc mistreț, găsit mort pe raza fondului de vânătoare 40 Suharau, județul Botoșani, în pădurea Alba, într-o zon...

Supărat că nu poate participa la "10 years challenge": "De ce mi-ați luat carnetul, hoților? Eu ce postez?”

astăzi, 15:47
754

Supărarea unui român care a rămas fără permis de conducere a fost exprimată pe Facebook, însă răspunsul pe care acesta l-a primit din partea polițiștilor i-a amuzat teribil p...

Meteo: Săptămâna viitoare vine un ciclon mediteranean

astăzi, 15:30
1209

Meteorologii anunta ca vremea va fi rece la inceputul saptamanii, cu minime care pot ajunge chiar la -12 grade in Moldova, insa incepand de miercuri, temperaturile vor creste.Temperaturile vor cre...