Din scaunul de subprefect de Botoșani, pe postul de consilier la ANAF!

Un fost subprefect al judeţului Botoşani şi-a schimbat locul de muncă, la scurt timp după ce a fost înlocuită din funcţia de la Prefectură. 

Din scaunul de subprefect de Botoșani, pe postul de consilier la ANAF!

Daniela Beclea a fost înlocuită din funcţia de subprefect, la începutul lunii decembrie, cu Daniela Lozneanu, inspector adjunct al Inspectoratului Teritorial de Muncă. 

Conform procedurilor, Daniela Beclea s-a întors pe vechea funcţie deţinută la Primăria Botoşani, consilier superior la Serviciul Contabilitate. 

Nu a stat decât câteva zile şi a formulat o cerere de transfer la Administraţia Finanţelor Publice a municipiului Botoşani. 
 
În urma cererii de transfer, în data de 28 decembrie, Daniela Beclea a fost numită pe un post de consilier în cadrul compartimentului de Executare silită - persoane juridice. 
 
Contactată, Daniela Beclea nu a dorit să comenteze aceste aspecte. "Nu confirm, dar nici nu infirm aceste lucruri"; a spus Daniela Beclea. 

La predarea mandatului de subprefect, a susţinut că a acumulat experienţă în perioada în care a ocupat funcţia şi că nu are niciun regret.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Au jucat pentru Balaci. Universitatea Craiova învinge FCSB după 16 ani. VIDEO emoționant!

Duminică, 21 Octombrie 2018
116

Cuvintele sunt greu de gasit si se leaga greu intr-o asemenea seara. Amintirile cu Ilie Balaci parca sunt din ce in ce mai pregnante, pe minut ce trece si partida se apropie de start. Imaginile cu mar...

Botoșănean de 30 de ani, găsit mort într-un apartament din strada Primăverii!

Duminică, 21 Octombrie 2018
2853

Pompierii au fost solicitați, duminică seara, să intervină pentru a debloca ușa unui apartament situat la etajul al doilea al unui bloc din strada Primăverii, din municipiul Botoșani.Un ape...

Loc de dat cu… EPIGRAMA (XI)

Duminică, 21 Octombrie 2018
333

Georgică Manole: La Iaşi, Păstorel se „duela” adesea cu vestitul sonetist Mihai Codreanu. În ce constă istoria acestui „duel”? Vasile Larco: Cel mai mare s...