Din scaunul de subprefect de Botoșani, pe postul de consilier la ANAF!

Un fost subprefect al judeţului Botoşani şi-a schimbat locul de muncă, la scurt timp după ce a fost înlocuită din funcţia de la Prefectură. 

Din scaunul de subprefect de Botoșani, pe postul de consilier la ANAF!

Daniela Beclea a fost înlocuită din funcţia de subprefect, la începutul lunii decembrie, cu Daniela Lozneanu, inspector adjunct al Inspectoratului Teritorial de Muncă. 

Conform procedurilor, Daniela Beclea s-a întors pe vechea funcţie deţinută la Primăria Botoşani, consilier superior la Serviciul Contabilitate. 

Nu a stat decât câteva zile şi a formulat o cerere de transfer la Administraţia Finanţelor Publice a municipiului Botoşani. 
 
În urma cererii de transfer, în data de 28 decembrie, Daniela Beclea a fost numită pe un post de consilier în cadrul compartimentului de Executare silită - persoane juridice. 
 
Contactată, Daniela Beclea nu a dorit să comenteze aceste aspecte. "Nu confirm, dar nici nu infirm aceste lucruri"; a spus Daniela Beclea. 

La predarea mandatului de subprefect, a susţinut că a acumulat experienţă în perioada în care a ocupat funcţia şi că nu are niciun regret.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

AmFiTeatru 10 - JOIA TINERETULUI debutează, pe 25 ianuarie, la Teatrul Eminescu!

Luni, 22 Ianuarie 2018
207

Pentru că mai e ceva timp până la începerea festivalului (sfârșitul lui aprilie 2018), iar nerăbdarea e mare, AmFiTeatru 10 propune pînă atunci câte o zi din fiecare...

Un tânăr s-a spânzurat după o ceartă cu iubita!

Luni, 22 Ianuarie 2018
5347

Tânărul de 23 de ani, din satul Mănăstireni, comuna Unţeni, a mai ameninţat şi în trecut că îşi va pune capăt zilelor. Luni a avut o nouă ceartă cu iubita sa şi s-a ...

Botoșani Model United Nations: Au început înscrierile pentru ediţia a șasea BTMUN!

Luni, 22 Ianuarie 2018
180

Au început înscrierile pentru ediţia a 6-a BTMUN, conferinţa internaţională la care participă şi delegaţii străine. Evenimetul va avea loc între 30 martie - 1 aprilie, dar p&...