S-a stabilit firma care va construi locuințele pentru medici, la Botoșani

S-a stabilit firma care va construi locuințele pentru medici, la Botoșani

Agenția Națională pentru Locuințe (ANL) a desemnat câștigătorul la licitația organizată în vederea atribuirii contractului pentru construirea celor 40 de apartamente pentru medicii din Botoșani.

Firma câștigătoare este Consproiect M SRL din Botoșani, valoarea totală a contractului fiind de 2,16 milioane de lei, fără TVA.

Viitoarele locuințe pentru medici vor fi ridicate pe un teren amplasat pe strada Ștefan cel Mare, în apropierea Secției de Boli Infecțioase, terenul fiind dat în folosință gratuită de către Consiliul Județean către ANL, care va finanța investiția.

Fiecare bloc va avea câte cinci locuințe cu câte o cameră și 15 apartamente cu două camere.

Cheltuielile cu utilitățile vor fi suportate de Consiliul Județean, care va da bani și pentru căi de acces, alei pietonale, spaţii verzi şi împrejmuire.

“Am fost informat că s-a desfășurat licitația și a fost desemnat și un câștigător. Urmează ca cei din conducerea Agenției Naționale pentru Locuințe să dea ordin de începere a lucrărilor pentru cele două scări de bloc. Cred că în pimăvară vor da drumul la lucrări, imediat ce temperaturile și vremea vor permite”, a declarat Costică Macaleți, președintele Consiliului Județean.

De-a lungul timpului au existat numeroase cereri, mai ales din partea medicilor tineri, de a li se pune la dispoziție o locuință.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Consiliul Judeţean a făcut public proiectul de buget, pe 2018. Ce sume vor fi alocate!

Luni, 22 Ianuarie 2018
352

Consiliul Judeţean Botoşani a făcut public proiectul de buget pentru anul 2018, care urmează a fi aprobat de aleşii judeţeni după perioada de dezbatere publică.Potrivit documentului, venit...

Zeci de dispoziţii emise de un primar din judeţul Botoşani, nelegale!

Luni, 22 Ianuarie 2018
2980

Situaţia s-a înregistrat la Primăria comunei Prăjeni, unde primarul Alexandru Răileanu a emis 36 de dispoziţii care nu respectau criteriile de legalitate. Dispoziţiile priveau calculu...

Lucrări de consolidare pe două drumuri judeţene, cu bani de la CNI

Duminică, 21 Ianuarie 2018
999

Consiliul Judeţean Botoşani va primi anul acesta bani de la Compania Naţională de Investiţii (CNI) pentru lucrări de consolidare pe două drumuri judeţene unde sunt probleme din cauza alunecăr...