Ce spune primarul Cătălin Flutur despre construcţia unui nou bloc ANL!

Ce spune primarul Cătălin Flutur despre construcţia unui nou bloc ANL!

Ridicarea unui bloc de locuinţe în locul fostei Pieţe Griviţa este un proiect pe care municipalitatea botoşăneană l-a gândit încă de acum câţiva ani, când s-a pus în discuţie accesarea unui credit ipotecar.

Între timp, Agenţia Naţională pentru locuinţe şi-a manifestat intenţia de a susţine financiar construcţia a 12 locuinţe ANL, spaţiile locative urmând să aibă destinaţia de locuinţe de serviciu.

Cei de la ANL au solicitat Primăriei în vara acestui an o serie de documente pentru a putea fi realizată o astfel de investiţie dar, potrivit primarului Cătălin Flutur, s-ar părea că terenul nu se mai pretează pentru construcţia unui astfel de imobil.

“Pentru locuinţele ANL din Griviţa există o documentaţie, dar din păcate blocul are o problemă, este vorba de un bloc pe care noi l-am promovat pe credit ipotecar începând cu anul 2009, 2010. Ar fi vorba de 12 locuinţe, dar între timp configuraţia terenului de acolo s-a schimbat, a fost o retrocedare şi s-ar părea că nu mai încape blocul, dar asta vor stabili cei de la Urbanism, dacă încape sau nu”, a precizat primarul Cătălin Flutur.

 

 

Spune-ne opinia ta