Restricții privind oprirea autoturismelor, ridicate de pe două străzi din municipiul Botoșani!

Restricții privind oprirea autoturismelor, ridicate de pe două străzi din municipiul Botoșani!

Lipsa locurilor de parcare, precum și creșterea numărului de mașini în municipiul Botoșani, i-a determinat pe cei din Comisia de sistematizare a circulației să ridice o serie de restricții de pe unele străzi din oraș.

Potrivit viceprimarului Cosmin Andrei,  a fost dispusă o verificare pe străzile din municipiu iar acolo unde nu se impun restricții precum "Oprirea intersiză" semnele vor fi scoase.

O astfel de măsură a fost deja aplicată pe o porțiune din Bulevardul George Enescu și pe strada Victoriei. Pe Bulevardul George Enescu, de la intersecția cu strada Primăverii și până la intersecția cu strada Pacea, a fost scos indicatorul "Oprirea interzisă", aceeași decizie fiind luată și pe strada Victoriei, de la intersecția cu Calea Națională până la intersecția cu strada Ion Pillat.

"Indicatoarele au rămas acolo de pe vremea firmei care era interesată să fie foarte multe indicatoare cu "Oprire interzisă". Oricum aceste indicatoare nu mai sunt respectate și se parchează și am luat decizia de a le elimina pentru că nu sunt locuri de parcare și nu este încurcată nici circulația. Am luat la verificat pe tronsoane și acolo unde nu se impun aceste indicatoare le vom elimina", a declarat viceprimarul Cosmin Andrei.

 

Spune-ne opinia ta