Asfalt nou, anul acesta, pe una dintre cele mai importante străzi din municipiul Botoșani

Asfalt nou, anul acesta, pe una dintre cele mai importante străzi din municipiul Botoșani

O arteră intens circulată din municipiul Botoșani, care se află într-o avansată stare de degradare, va fi complet reabilitată în cursul acestui an. 

Este vorba de Bulevardul George Enescu, tronsonul cuprins între intersecția cu Bulevardul M. Eminescu și intersecția cu strada Primăverii.

Viceprimarul Marian Murariu a precizat că aceastră stradă este principala prioritate la reparații, pe bugetul alocat pentru întreținere și reparații străzi, capitol pentru care s-au prins anul acesta 4 milioane de lei. 

"Bulevardul George Enescu este foarte degradat și dorim să punem un strat de asfalt nou și să înlocuim bordurile stricate. Studiem inclusiv eventualitatea reparării trotuarelor, dar aceasta este prioritatea numărul 1, asfaltarea.  Având în vedere starea foarte avansată a degradării stratului de asfalt nu am avut cum plomba cu asfalt pentru că nu ar fi ținut și am ales soluția intermediară de a plomba cu pavele iar anul acesta vrem să facem acest tronson cu un covar asfaltic integral", a declarat viceprimarul Marian Murariu.

 

 

Spune-ne opinia ta