Regulament unic pentru apa si canalizare la nivelul judetului Botosani!

Regulament unic pentru apa si canalizare la nivelul judetului Botosani!

 Cristian Achitei, vicepresedinte al Consiliului Judetean Botosani  

Autoritatile judetene intentioneaza sa impuna un regulament unic pentru apa si canalizare la nivelul judetului Botosani, pentru a nu mai exista contracte diferite la fiecare localitate din judet.

"Speram sa ajungem la capat cu tot ceea ce inseamna regulament unic pentru apa si canalizare pe tot judetul Botosani, contract de delegare unic pe tot judetul Botosani, pentru ca acum Apa Grup are cate un contract pe fiecare localitate, intr-o localitate intr-un fel, in alta localitate in alt fel", a declarat vicepresedintele Consiliului Judetean Botosani, Cristian Achitei.

Desemnat presedinte intr-o comisie nou infiintata la nivelul judetului Botosani, privind elaborarea proiectului contractului unic de delegare a gestiunii serviciului de alimentare cu apa si de canalizare si a proiectului caietului de sarcini, Cristian Achitei a precizat ca dispozitia a fost data din data de 6 mai, activitatea avand ca termen de definitivare 3 luni.

"Avem o comisie cu specialistii nostri si deja se lucreaza pe diferite sarcini din aceasta comisie. Si va trebui ca pana pe 12 august 2009 sa prezentam varianta preliminara a tuturor documentelor presedintelui CJ, insa noi speram sa finalizam mai repede", a spus vicepresedintele CJ.

Regulamentul la serviciul de alimentare cu apa si canalizare va trebui sa fie aprobat cel tarziu in luna august, pentru ca, potrivit lui Achitei, sunt documente necesare la cererea de finantare pe Programul Operational Teritorial pe Mediu, care trebuie depus la Bruxelles la sfarsitul anului, pentru o suta de milioane de euro.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
244

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
392

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
126

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...