Președintele Consiliului Județean vrea modificarea contractului de deszăpezire

Președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți, vrea ca unele clauze din contractul de deszăpezire a drumurilor județene să fie modificate.

Președintele Consiliului Județean vrea modificarea contractului de deszăpezire

Costică Macaleți a făcut referire la faptul că în prezent se fac plăți și pentru perioadele în care unele utilaje sunt trase pe dreapta și nu intervin.

Acesta a cerut conducerii Direcției Județene de Drumuri ca la viitoarea licitație ce va avea loc în vara acestui an să fie făcut în așa fel caietul de sarcini încât să fie eliminate o serie de plăți.

"Nu îmi place contractul în sensul că se dă comandă de autofreză și chiar dacă au sau nu au de lucru până la primăvară în martie noi trebuie să plătim staționarea ceea ce mi se pare aberant. Am rugat conducerea Direcției de Drumuri ca în viitorul contract să acționeze și să plătim autofrezele doar la comandă. Aceeași situație este și la restul utilajelor. Dacă din februarie până în martie vine primăvara noi plătim deszăpezire până la finalul lui martie, deși pe de altă parte prestatorul de servicii are și el cheltuielile lui. O îmbinare se poate face", a spus președintele Consiliului Județean.

Viitorul contract pentru deszăpezirea drumurilor județene va fi încheiat pentru o perioadă de patru ani.

 

 

Spune-ne opinia ta