Primarul pleacă în concediu. Surpriză la delegarea atribuţiilor!

Primarul pleacă în concediu. Surpriză la delegarea atribuţiilor!

Primarul Cătălin Flutur va pleca în concediu pentru câteva zile, acesta delegându-şi atribuţiile pentru perioada în care va lipsi unuia dintre viceprimari şi administratorului public.

În cadrul şedinţei extraordinare de luni, preşedintele de şedinţă a dat citire unei informări transmisă de primar, în care se arată că edilul îşi va lua concediu în perioada 12-25 ianuarie 2017, fiind vorba de zile de concediu de odihnă restante şi o zi de concediu aferentă anului 2017.

Cătălin Flutur a decis ca pe perioada cât va lipsi să delege atribuţiile viceprimarului Marian Murariu şi administratorului public Adriana Zăiceanu. Anunţul că atribuţiile vor fi preluate pentru câteva zile de Murariu a stârnit rumoare în rândul consilierilor locali social-democraţi, care s-ar fi aşteptat ca acestea să fie preluate de viceprimarul Cosmin Andrei, aflat la cel de-al doilea mandat.

După ce s-a anunţat în cadrul şedinţei de Consiliu Local cine se va afla la conducerea Primăriei cât Flutur va lipsi, viceprimarul Marian Murariu a părăsit sala de şedinţe.

 

 

Spune-ne opinia ta