PNDL aduce apa la Gorbănești

PNDL aduce apa la Gorbănești

La jumătatea anului trecut au fost demarate lucrările la înființarea rețelei cu apă la nivelul comunei Gorbănești, investiție derulată cu sprijinul Programului Național de Dezvoltare Locală 2.

După cum ne-a declarat Ionuț Melinte, primar aflat la primul mandat la cârma comunei Gorbănești, înființarea rețelei cu apă este esențială pentru comunitate, în primă fază, peste 1300 de locuitori din Gorbănești și Vânători vor beneficia de servicii de utilitate publică.

“În acest moment lucrările la această investiție sunt realizate în proporție de 50-60 la sută, aceste fiind în graficul de execuție. Conform estimărilor constructorului, cel mai probabil în luna august a anului viitor se va face recepția finală a rețelei de apă, a mai spus primarul Ionuț Melinte.

După finalizarea acestei prime etape, autoritățile locale sunt hotărâte să depună un nou proiect, tot la nivel de PNDL, pentru extinderea rețelei de apă pentru toată comuna Gorbănești, în jur de 5.000 de localnici urmând să beneficieze de apă.

 

Spune-ne opinia ta