Parcul de Agrement Cornișa va fi prezent la cel mai mare târg de turism din România

Parcul de Agrement Cornișa va fi prezent la cel mai mare târg de turism din România

Luna viitoare, reprezentanții Parcului de Agrement Cornișa vor fi prezenți la cel mai mare târg de turism care se organizează în România.

Eugen Țurcanu, directorul DSPSA Botoșani, instituția care administrează Parcul de Agrement Cornișa, spune că va fi amenajat un stand la care vizitatorii vor găsi materiale promoționale și vor putea vedea complexul.

“În februarie vom merge la târgul de turism cu un stand dedicat doar pentru Cornișa și care va fi de trei-patru ori mai mare decât a avut până acum primăria și CJ-ul. Cornișa începe să devină brandul turistic al județului“, a precizat Eugen Țurcanu.

Parcul de agreement Cornișa a avut în 2019 peste 150.000 de plătitori și încasări de peste 5 milioane de lei. Pentru 2020, Eugen Țurcanu vrea să dubleze numărul de vizitatori.

“Ne propunem să realizăm evenimente la Cornișa dar trebuie să avem și susținerea Consiliului Local. Vrem să facem aceste evenimente din veniturile proprii ale complexului”, a adăugat Eugen Țurcanu.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
324

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
557

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
165

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...