Ovidiu Epuras, demis de ministrul Agriculturii din functia de director al APIA!

Ovidiu Epuras, demis de ministrul Agriculturii din functia de director al APIA!

OVIDIU EPURAS

A scapat de ei! Ministrul Agriculturii a demis toti directorii APIA din tara!

18 directori din conducerea centrala a Agentiei de Plati si Interventii in Agricultura si 42 de directori la nivel local au fost demisi, joi, de ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu.

Ilie Sarbu si-a motivat decizia prin faptul ca termenul de incepere a platilor la hectar catre fermieri nu a fost respectat, anunta Mediafax.

"Am demis, joi, 42 de directori ai APIA de la nivelul local si 18 de la centru, pentru ca nu au respectat termenul stabilit de 15 martie pentru inceperea platilor la hectar. Le-am dat si un ragaz de patru zile, dar dansii mi-au spus ca au nevoie de trei saptamani. Nu pot accepta un asemenea termen pentru ca ne batem joc de niste oameni", a declarat Ilie Sarbu pentru Mediafax.

Cele 42 de persoane demise din conducerea locala a agentiei sunt directorii executivi ai centrelor judetene ale APIA. Ministrul Agriculturii a mai precizat ca trei dintre directorii demisi la nivel local au fost promovati in structura centrala.

La Botosani, pentru conducerea APIA, in locul lui Ovidiu Epuras, PSD l-a propus pe Ioan Toma, care saptamana trecuta declara ca este nerabdator sa demonstreze ca este mai bun decat actualul director din cadrul institutiei.

"Astept numirea, am inteles ca este unitate noua, eu voi cauta sa imi fac datoria alaturi de ei si sa demonstrez ca sunt mai bun decat actualul director. Nu cunosc inca specificul acestei unitati, insa o data cu numirea voi afla care sunt directiile acestei institutii", preciza Ioan Toma.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânărul fermier din Botoșani: Viața între doctorat și câmpurile de rapiță din satul natal! (Foto)

astăzi, 10:09
175

Gabriel Iustinian Saveliev este din comuna Broscăuți, județul Botoșani. A studiat la Facultatea de Agricultură din cadrull Universității de Ştiinţele Vieții „Ion Ionescu de la Brad&rdq...

”Minune” în sediul Poliției Locale din Botoșani, cu o femeie din Ialomița!

astăzi, 09:44
128

În cursul zilei de miercuri, în jurul orei 10.30, o patrulă a Poliției Locale Botoșani, care acționa în zona străzii Independenței din municipiu, a observat în parcarea u...

Doctorița cu 290 de luări de mită de la bolnavi de cancer, oprită de judecători să lucreze la stat, dar lăsată să lucreze la privat

astăzi, 09:16
178

Anca Ababneh Dumitrovici a recunoscut că a primit mită de 280 de ori în mai puțin de o lună. Avocații săi au susținut că nu a putut să refuze banii și cadourile primite de la bolnavi p...