Ovidiu Epuras, demis de ministrul Agriculturii din functia de director al APIA!

Ovidiu Epuras, demis de ministrul Agriculturii din functia de director al APIA!

OVIDIU EPURAS

A scapat de ei! Ministrul Agriculturii a demis toti directorii APIA din tara!

18 directori din conducerea centrala a Agentiei de Plati si Interventii in Agricultura si 42 de directori la nivel local au fost demisi, joi, de ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu.

Ilie Sarbu si-a motivat decizia prin faptul ca termenul de incepere a platilor la hectar catre fermieri nu a fost respectat, anunta Mediafax.

"Am demis, joi, 42 de directori ai APIA de la nivelul local si 18 de la centru, pentru ca nu au respectat termenul stabilit de 15 martie pentru inceperea platilor la hectar. Le-am dat si un ragaz de patru zile, dar dansii mi-au spus ca au nevoie de trei saptamani. Nu pot accepta un asemenea termen pentru ca ne batem joc de niste oameni", a declarat Ilie Sarbu pentru Mediafax.

Cele 42 de persoane demise din conducerea locala a agentiei sunt directorii executivi ai centrelor judetene ale APIA. Ministrul Agriculturii a mai precizat ca trei dintre directorii demisi la nivel local au fost promovati in structura centrala.

La Botosani, pentru conducerea APIA, in locul lui Ovidiu Epuras, PSD l-a propus pe Ioan Toma, care saptamana trecuta declara ca este nerabdator sa demonstreze ca este mai bun decat actualul director din cadrul institutiei.

"Astept numirea, am inteles ca este unitate noua, eu voi cauta sa imi fac datoria alaturi de ei si sa demonstrez ca sunt mai bun decat actualul director. Nu cunosc inca specificul acestei unitati, insa o data cu numirea voi afla care sunt directiile acestei institutii", preciza Ioan Toma.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botosani pentru Viitor

astăzi, 17:50
71

Asociatia Grup de Actiune Locala Botosani pentru Viitor, cu sediul in Botosani, str. Postei nr.9, Incubatorul de Afaceri, cam 214, CIF38475155, implementeaza Proiectul cu titlul -  Botosani Pentr...

Trei persoane căzute în beci, salvate de oamenii din sat!

astăzi, 16:13
1033

La un pas de tragedie! Găsiți inconștienți într-un beci în care fierbea vinul, după ce au fost intoxicați cu monoxid de carbon, informează ISU Botoșani. S-a &ici...

Valeriu Iftime: "Campionatul e strâns. Nu am nicio frică de următorul meci"

astăzi, 15:01
308

Patronul clubului FC Botoșani susține că nu este nicio problemă la nivelul vestiarului, că relația dintre antrenor și jucători este foarte bună și că nu ia nicio măsură chiar dacă va con...