O nouă parcare cu plată ar putea fi amenajată în municipiul Botoşani

Reprezentanţii municipalităţii se gândesc la amenajarea unei noi parcări cu plată pe una dintre străzile care la ora actuală se află în reabilitare.

O nouă parcare cu plată ar putea fi amenajată în municipiul Botoşani

Potrivit viceprimarului Marian Murariu, noua parcare care să fie prevăzută cu parcometre ar putea fi pe strada Aprodu Purice, unde în prezent se lucrează la refacerea carosabilului şi a trotuarelor.

”Lucrăm pentru repararea și modernizarea parcării de pe strada Aprodu Purice, din fața Oficiului Poștal, parcarea cuprinsă între Oficiul poștal și Autogara Apetrans. Aici o parte din locuri sunt deja rezervate de către cetățeni, dar o parte sunt libere. Vom scoate, după ce vom marca parcarea , după ce vom inventaria numărul de locuri de parcare rezultate, o parte la licitație, o parte le vom lăsa la liber, eventual să montăm un parcometru”, a declarat viceprimarul Marian Murariu.

Și pe strada Izvoarelor, unde se modernizează și o parcare, urmează să fie scoase la licitaţie noile locuri de parcare.

”Cu aceste două parcări suntem în lucru . Trebuiesc asfaltate, marcate, dacă vremea ne va permite, după care vom scoate la licitație”, a mai precizat viceprimarul.

Parcările cu plată din municipiul Botoşani vor redeveni funcţionale după ce va intra în vigoare noul regulament care se află în dezbatere publică  până pe 16 octombrie şi care urmează a fi aprobat în Consiliul Local.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Covoare asfaltice pe mai multe drumuri judeţene. Unde se va interveni!

Luni, 5 Februarie 2018
1426

Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri a transmis către Consiliul Judeţean o situaţie cu lucrările de întreţinere şi reparaţii ce vor fi făcute anul acesta pe tronsoanele de dr...

Modificări în grupul PNL din Consiliul Judeţean

Luni, 5 Februarie 2018
716

Doi consilieri judeţeni aleşi pe listele PNL, în urma scrutinului din 2016, renunţă la mandatele din Consiliului Judeţean, locul acestora urmând a fi luat de supleanţi.Unul dintr...

Consilier local, nemulţumit de funcţionarea iluminatului public din Botoşani: "Suntem defazaţi"

Duminică, 4 Februarie 2018
486

Iluminatul public în municipiul Botoşani este o problemă readusă frecvent în discuţie în cadrul sedinţelor de Consiliu Local.  Aşa s-a întâmplat şi la ultima ...