O nouă parcare cu plată ar putea fi amenajată în municipiul Botoşani

Reprezentanţii municipalităţii se gândesc la amenajarea unei noi parcări cu plată pe una dintre străzile care la ora actuală se află în reabilitare.

O nouă parcare cu plată ar putea fi amenajată în municipiul Botoşani

Potrivit viceprimarului Marian Murariu, noua parcare care să fie prevăzută cu parcometre ar putea fi pe strada Aprodu Purice, unde în prezent se lucrează la refacerea carosabilului şi a trotuarelor.

”Lucrăm pentru repararea și modernizarea parcării de pe strada Aprodu Purice, din fața Oficiului Poștal, parcarea cuprinsă între Oficiul poștal și Autogara Apetrans. Aici o parte din locuri sunt deja rezervate de către cetățeni, dar o parte sunt libere. Vom scoate, după ce vom marca parcarea , după ce vom inventaria numărul de locuri de parcare rezultate, o parte la licitație, o parte le vom lăsa la liber, eventual să montăm un parcometru”, a declarat viceprimarul Marian Murariu.

Și pe strada Izvoarelor, unde se modernizează și o parcare, urmează să fie scoase la licitaţie noile locuri de parcare.

”Cu aceste două parcări suntem în lucru . Trebuiesc asfaltate, marcate, dacă vremea ne va permite, după care vom scoate la licitație”, a mai precizat viceprimarul.

Parcările cu plată din municipiul Botoşani vor redeveni funcţionale după ce va intra în vigoare noul regulament care se află în dezbatere publică  până pe 16 octombrie şi care urmează a fi aprobat în Consiliul Local.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Sute de ovine sacrificate la Botoşani din cauza scrapiei!

astăzi, 14:27
383

Medicul veterinar Viorel Axinte, din cadrul Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA), susţine că sunt focare noi pentru că boala nu a evoluat niciodată pe raza jude...

Autoritățile sanitare din Botoșani, în alertă din cauza rujeolei!

astăzi, 13:51
313

Potrivit medicului Irina Alecu, șeful Compartimentului de Epidemiologie din cadrul DSP, evoluția numărului de copii vaccinați la nivelul județului este iarăși un semnal de alarmă. &qu...

Ce spune șeful Compartimentului Epidemiologie de la DSP despre întârzierea vaccinării antigripale!

astăzi, 12:46
247

Direcția de Sănătate Publică (DSP) a solicitat 21.000 de doze de vaccin antrigripal, dar s-au primit 12.800 doze. Medicul Irina Alecu, șeful Compartimentului Epidemilogie din cadrul DSP Botoșani...