O nouă parcare cu plată ar putea fi amenajată în municipiul Botoşani

Reprezentanţii municipalităţii se gândesc la amenajarea unei noi parcări cu plată pe una dintre străzile care la ora actuală se află în reabilitare.

O nouă parcare cu plată ar putea fi amenajată în municipiul Botoşani

Potrivit viceprimarului Marian Murariu, noua parcare care să fie prevăzută cu parcometre ar putea fi pe strada Aprodu Purice, unde în prezent se lucrează la refacerea carosabilului şi a trotuarelor.

”Lucrăm pentru repararea și modernizarea parcării de pe strada Aprodu Purice, din fața Oficiului Poștal, parcarea cuprinsă între Oficiul poștal și Autogara Apetrans. Aici o parte din locuri sunt deja rezervate de către cetățeni, dar o parte sunt libere. Vom scoate, după ce vom marca parcarea , după ce vom inventaria numărul de locuri de parcare rezultate, o parte la licitație, o parte le vom lăsa la liber, eventual să montăm un parcometru”, a declarat viceprimarul Marian Murariu.

Și pe strada Izvoarelor, unde se modernizează și o parcare, urmează să fie scoase la licitaţie noile locuri de parcare.

”Cu aceste două parcări suntem în lucru . Trebuiesc asfaltate, marcate, dacă vremea ne va permite, după care vom scoate la licitație”, a mai precizat viceprimarul.

Parcările cu plată din municipiul Botoşani vor redeveni funcţionale după ce va intra în vigoare noul regulament care se află în dezbatere publică  până pe 16 octombrie şi care urmează a fi aprobat în Consiliul Local.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Naşterile sub apă, ocolite de botoşănence

Miercuri, 18 Octombrie 2017
1972

Botoşănencele nu sunt adeptele naşterilor sub apă şi deşi există această posibilitate la Secţia de Obstetrică şi Ginecologie a Spitalului Judeţean Mavromati nu există cereri.Posibilit...

Municipalitatea vrea să amenajeze un teren sintetic pentru antrenamente

Miercuri, 18 Octombrie 2017
768

Municipalitatea ar avea şanse să obţină finanţare de la Federaţia Română de Fotbal pentru realizarea unei astfel de investiţii dar, deocamdată, nu a fost identificat un teren al primăr...

Regulamentul privind ridicarea şi blocarea maşinilor, în municipiul Botoşani, la un pas de a fi aplicat

Miercuri, 18 Octombrie 2017
458

Dezbaterea publică privind Regulamentul de organizare a circulaţiei rutiere în municipiul Botoşani şi a documentaţiei de delegare a gestiunii către societatea Eltrans, a activităţii de g...