Consilier local revoltat că parcarea subterană de la Piața Centrală este ocupată de mașinile comercianților

Consilier local revoltat că parcarea subterană de la Piața Centrală este ocupată de mașinile comercianților

Un ales municipal a atras atenția în ultima ședință de Consiliu Local că parcarea subterană de la Piața Centrală este ocupată de mașinile comercianților care vând în piață, iar botoșănenii care merg la cumpărături nu mai au unde parca.

Laurențiu Maftei a spus că i s-a întâmplat să meargă la Piața Centrală și să nu aibă unde să își lase autoturismul din cauza celor care își parchează mașinile de dimineață până seara atât în parcarea subterană, cât și în cea supraterană.

"Știu că există un regulament pentru parcarea subterană și supraterană de la Piața Centrală, dar vreau să aduc la cunoștință că această parcare este ocupată de dimineață până seara la ora 18.00 de cei care lucrează în piață și niciun cetățean care merge acolo aproape că nu mai are unde să parcheze. De zeci de ori am fost acolo și foarte mulți se plâng de chestia asta. Știu că era un regulament care spune că nu se poate sta cu mașina mai mult de două ore, ori acest lucru nu se întâmplă. Piața este blocată, nu ai unde să parchezi, iar dacă vrei să te duci cu mașina nu ai nicio șansă să intri în parcare", a spus Laurențiu Maftei.

Consilierul local a cerut Poliției Locale să facă verificări mai des și să stabilească un program pentru parcarea mașinilor. 

 

Spune-ne opinia ta