O firmă din Botoșani câștigă licitația pentru Podul Unirii!

O firmă din Botoșani câștigă licitația pentru Podul Unirii!

Contractul pentru realizarea Podului Unirii, în zona comercială a Sucevei, ar putea fi semnat într-o săptămână, miercuri fiind desemnată o ofertă câștigătoare la licitația care a avut loc la finalul lunii octombrie.

„Pe 31 octombrie a fost licitația, au fost depuse două oferte, de către două asocieri, fiind declarată câștigătoare oferta depusă de asocierea SC Cornell’s Floor SRL cu sediul în Roma (județul Botoșani), SC Comir SRL Botoșani și SC Aria Construct SRL Alba Iulia. Oferta câștigătoare este de 4,230 milioane de lei (aprox. 900.000 euro)", a spus primarul Sucevei, Ion Lungu.

În măsura în care nu se depune vreo contestație, contractul poate fi semnat pe 19 decembrie. „Dacă îl contractăm în acest an o să îl botezăm Podul Unirii”, a adăugat Lungu, potrivit Monitorul de Suceava.

Podul va avea o lungime de 104,4 metri, o lăţime totală de 11,20 metri, din care 7,80 metri carosabil şi câte 1,5 metri de trotuar de o parte şi de alta, fiind făcut pentru a suporta și trafic foarte greu. Potrivit sursei citate, construcţia podului va fi urmată de asfaltarea rutei alternative de circulație înspre Botoşani, pe o distanță de 4 km.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
3

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
110

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
75

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...