Numele ales de botoşăneni pentru Zona de agrement Cornişa!

Numele ales de botoşăneni pentru Zona de agrement Cornişa!

Consultarea publică lansată de Direcţia Servicii Publice, Sport şi Agrement (DSPSA) pentru găsirea unui nume pentru Zona de agrement Cornişa s-a încheiat.

Cele trei nume propuse de DSPSA sunt Cornişa Park, Cornişa Land şi Cornişa Aqua Park&Sports.

În urma votului exprimat de botoşăneni pe pagina de Facebook a DSPSA, 45,6% dintre cetăţeni vor ca numele viitoarei zone de agrement să fie Cornişa Park, 42,2% au ales Cornişa Aqua Park&Sports, în timp ce doar 12,2% au optat pentru Cornişa Land.

Parcul Cornişa se va deschide pe obiective, în cursul săptămânii trecute având loc o întâlnire între reprezentanţii municipalităţii şi cei ai constructorului în vederea stabilirii unui calendar pentru preluarea spaţiilor deja finalizate.

In incinta parcului vor putea fi desfăşurate activităţi recreative precum: înot, sărituri în apă de la tobogan, sărituri la trambulină, plajă, hochei,curling, patinaj pe gheaţă, patinaj pe role, tenis de câmp, minifotbal, plimbări cu bicicleta, river rafting, tubing, zona SPA&Welness, plimbari cu hidrobicicleta, plimbări în aer liber, terenuri de joaca pentru copii, skatepark, perete escalada, jocuri în spaţii special amenajate, concerte si spectacole in amfiteatrul in aer liber”.

 

Spune-ne opinia ta