Nicio șansă de reabilitare a drumului dintre Suceava și Dorohoi, în următorii 10 ani!

Un memoriu privind starea Drumului Naţional 29 A, care leagă Suceava de municipiul Dorohoi, a fost transmis ministrului Transporturilor şi de mai mulţi primari din judeţul Botoşani.

Nicio șansă de reabilitare a drumului dintre Suceava și Dorohoi, în următorii 10 ani!

 Ministrul Răzvan Cuc la Botoșani  

Ministerul Transporturilor nu are inclusă pe lista de investiţii pentru anul acesta modernizarea Drumului Naţional 29A de la Suceava la Dorohoi. Viorel Cucu a precizat că în aceste condiţii acest drum, care este plin de gropi, nu va fi reabilitat nici în următorii zece ani.

„Drumul este plin de gropi şi reprezintă un pericol atât pentru şoferi, cât şi pentru pietoni. Din păcate am fost informaţi că DN 29A nu este inclus în masterplan, motiv pentru care nu va beneficia de reparaţii capitale”, a spus primarul din Adâncata, conform Monitorul de Suceava.

Primarul din Adâncata i-a trimis la începutul săptămânii trecute o adresă oficială ministrului Transporturilor, Alexandru Răzvan Cucu, prin care îi solicita acestuia alocarea de fonduri pentru modernizarea Drumului Naţional 29 A care leagă această comună de municipiul Dorohoi, din judeţul Botoşani. Viorel Cucu a explicat că DN 29A nu a fost modernizat niciodată de la darea lui în folosinţă, în anii ‘60. Adresa transmisă de primarul din Adâncata a fost semnată de aproape 600 de locuitori ai comunei, nemulţumiţi de starea în care se află acest drum.

Viorel Cucu a amintit că un memoriu pe aceeaşi temă i-a fost transmis ministrului Transporturilor şi de mai mulţi primari din judeţul Botoşani. Viorel Cucu a mai declarat că acest drum reprezintă un pericol public, având în vedere că este plin de gropi, iar ultimele „intervenţii semnificative” au fost cele de umplere a gropilor cu nisip.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...