Nicio șansă de reabilitare a drumului dintre Suceava și Dorohoi, în următorii 10 ani!

Un memoriu privind starea Drumului Naţional 29 A, care leagă Suceava de municipiul Dorohoi, a fost transmis ministrului Transporturilor şi de mai mulţi primari din judeţul Botoşani.

Nicio șansă de reabilitare a drumului dintre Suceava și Dorohoi, în următorii 10 ani!

 Ministrul Răzvan Cuc la Botoșani  

Ministerul Transporturilor nu are inclusă pe lista de investiţii pentru anul acesta modernizarea Drumului Naţional 29A de la Suceava la Dorohoi. Viorel Cucu a precizat că în aceste condiţii acest drum, care este plin de gropi, nu va fi reabilitat nici în următorii zece ani.

„Drumul este plin de gropi şi reprezintă un pericol atât pentru şoferi, cât şi pentru pietoni. Din păcate am fost informaţi că DN 29A nu este inclus în masterplan, motiv pentru care nu va beneficia de reparaţii capitale”, a spus primarul din Adâncata, conform Monitorul de Suceava.

Primarul din Adâncata i-a trimis la începutul săptămânii trecute o adresă oficială ministrului Transporturilor, Alexandru Răzvan Cucu, prin care îi solicita acestuia alocarea de fonduri pentru modernizarea Drumului Naţional 29 A care leagă această comună de municipiul Dorohoi, din judeţul Botoşani. Viorel Cucu a explicat că DN 29A nu a fost modernizat niciodată de la darea lui în folosinţă, în anii ‘60. Adresa transmisă de primarul din Adâncata a fost semnată de aproape 600 de locuitori ai comunei, nemulţumiţi de starea în care se află acest drum.

Viorel Cucu a amintit că un memoriu pe aceeaşi temă i-a fost transmis ministrului Transporturilor şi de mai mulţi primari din judeţul Botoşani. Viorel Cucu a mai declarat că acest drum reprezintă un pericol public, având în vedere că este plin de gropi, iar ultimele „intervenţii semnificative” au fost cele de umplere a gropilor cu nisip.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Fanii lui Brighton au luat foc, după ce Florin Andone nu a fost folosit în meciul cu Tottenham

Duminică, 23 Septembrie 2018
320

Momentul debutului botoșăneanului Florin Andone în Premier League se amână. Românul nu a fost folosit de managerul lui Brighton, Chris Hughton, nici în meciul de pe teren pr...

Avocatul Poporului s-a sesizat în cazul mamei din Botoşani care și-a bătut fetiţa

Duminică, 23 Septembrie 2018
2242

"Sesizarea din oficiu vizează posibila încălcare a art. 49 din Constituţia României privind protecţia copiilor şi a tinerilor", susțin reprezentanții Avocatului Poporului....

Psalm pentru părinți

Sâmbătă, 22 Septembrie 2018
2670

Bucuraţi-vă seara când în casă este gălăgie şi nu vă puteţi odihni de râsetele pruncilor voştri, băgaţi devreme în pat. Nu-i mai apostofraţi pe copii că ...