Nicio șansă de reabilitare a drumului dintre Suceava și Dorohoi, în următorii 10 ani!

Un memoriu privind starea Drumului Naţional 29 A, care leagă Suceava de municipiul Dorohoi, a fost transmis ministrului Transporturilor şi de mai mulţi primari din judeţul Botoşani.

Nicio șansă de reabilitare a drumului dintre Suceava și Dorohoi, în următorii 10 ani!

 Ministrul Răzvan Cuc la Botoșani  

Ministerul Transporturilor nu are inclusă pe lista de investiţii pentru anul acesta modernizarea Drumului Naţional 29A de la Suceava la Dorohoi. Viorel Cucu a precizat că în aceste condiţii acest drum, care este plin de gropi, nu va fi reabilitat nici în următorii zece ani.

„Drumul este plin de gropi şi reprezintă un pericol atât pentru şoferi, cât şi pentru pietoni. Din păcate am fost informaţi că DN 29A nu este inclus în masterplan, motiv pentru care nu va beneficia de reparaţii capitale”, a spus primarul din Adâncata, conform Monitorul de Suceava.

Primarul din Adâncata i-a trimis la începutul săptămânii trecute o adresă oficială ministrului Transporturilor, Alexandru Răzvan Cucu, prin care îi solicita acestuia alocarea de fonduri pentru modernizarea Drumului Naţional 29 A care leagă această comună de municipiul Dorohoi, din judeţul Botoşani. Viorel Cucu a explicat că DN 29A nu a fost modernizat niciodată de la darea lui în folosinţă, în anii ‘60. Adresa transmisă de primarul din Adâncata a fost semnată de aproape 600 de locuitori ai comunei, nemulţumiţi de starea în care se află acest drum.

Viorel Cucu a amintit că un memoriu pe aceeaşi temă i-a fost transmis ministrului Transporturilor şi de mai mulţi primari din judeţul Botoşani. Viorel Cucu a mai declarat că acest drum reprezintă un pericol public, având în vedere că este plin de gropi, iar ultimele „intervenţii semnificative” au fost cele de umplere a gropilor cu nisip.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Atenție! Conduci prea încet? Ești pasibil de amendă

Vineri, 20 Octombrie 2017
1322

A conduce cu viteză mai mare decât limita admisă constitue contravenție și se pedepsește ca atare. Totuși, nu mulți sunt șoferii care știu că pot lua amendă în cazul în ca...

Atenție la mesajele primite de pe adresa anticoruptie@pna.ro! Precizările DNA

Vineri, 20 Octombrie 2017
440

Mai multe persoane au primit, în cursul zilei de miercuri, mesaje electronice de pe adresa „anticoruptie@pna.ro”, iar DNA anunţă că acestea nu au nicio legătură cu instituţia ...

Ministerul sanatatii anunta triplarea salariilor brute pentru anumite categorii de medici de la 1 martie 2018

Vineri, 20 Octombrie 2017
603

Salariul brut al unui medic rezident de anul I va creste de la 1 martie 2018 de aproape trei ori, de la 1985 lei in prezent la 5700 lei (crestere de 287%), anunta Ministerul Sanatatii intr-un comunica...