Nicio șansă de reabilitare a drumului dintre Suceava și Dorohoi, în următorii 10 ani!

Un memoriu privind starea Drumului Naţional 29 A, care leagă Suceava de municipiul Dorohoi, a fost transmis ministrului Transporturilor şi de mai mulţi primari din judeţul Botoşani.

Nicio șansă de reabilitare a drumului dintre Suceava și Dorohoi, în următorii 10 ani!

 Ministrul Răzvan Cuc la Botoșani  

Ministerul Transporturilor nu are inclusă pe lista de investiţii pentru anul acesta modernizarea Drumului Naţional 29A de la Suceava la Dorohoi. Viorel Cucu a precizat că în aceste condiţii acest drum, care este plin de gropi, nu va fi reabilitat nici în următorii zece ani.

„Drumul este plin de gropi şi reprezintă un pericol atât pentru şoferi, cât şi pentru pietoni. Din păcate am fost informaţi că DN 29A nu este inclus în masterplan, motiv pentru care nu va beneficia de reparaţii capitale”, a spus primarul din Adâncata, conform Monitorul de Suceava.

Primarul din Adâncata i-a trimis la începutul săptămânii trecute o adresă oficială ministrului Transporturilor, Alexandru Răzvan Cucu, prin care îi solicita acestuia alocarea de fonduri pentru modernizarea Drumului Naţional 29 A care leagă această comună de municipiul Dorohoi, din judeţul Botoşani. Viorel Cucu a explicat că DN 29A nu a fost modernizat niciodată de la darea lui în folosinţă, în anii ‘60. Adresa transmisă de primarul din Adâncata a fost semnată de aproape 600 de locuitori ai comunei, nemulţumiţi de starea în care se află acest drum.

Viorel Cucu a amintit că un memoriu pe aceeaşi temă i-a fost transmis ministrului Transporturilor şi de mai mulţi primari din judeţul Botoşani. Viorel Cucu a mai declarat că acest drum reprezintă un pericol public, având în vedere că este plin de gropi, iar ultimele „intervenţii semnificative” au fost cele de umplere a gropilor cu nisip.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Iohannis, după condamnarea lui Dragnea: Sunt ferm hotărât să candidez pentru încă un mandat!

astăzi, 10:46
437

Preşedintele Klaus Iohannis se află la Sibiu, cu ocazia reuniunii de liceu a foştilor săi elevi. "Sunt ferm hotărât să candidez pentru încă un mandat de preşedinţe al Rom&aci...

CTP, după declarațiile liderului PSD. "Dragnea va conduce România prin decrete. Exact ca Nicolae Ceaușescu"

Vineri, 22 Iunie 2018
924

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat pentru Știrile Pro TV primele declarații făcute de Liviu Dragnea, după condamnarea primită în primă instanță în dosarul "Bombonic...

Ecaterina Andronescu: "Îi adresez rugămintea domnului Dragnea să se gândească la faptul că țara e mai importantă decât oricare dintre noi!"

Vineri, 22 Iunie 2018
1002

Ecaterina Andronescu, cea care l-a concurat pe Liviu Dragnea la șefia PSD la Congresul din primăvară, îi cere acestuia să se gândească al binele țării, nu la al lui, după condamnar...