Mijloace de transport în comun cerute pentru zona Lebăda

Mijloace de transport în comun cerute pentru zona Lebăda

Prelungirea traseului pentru maxi-taxi până în zona Lebăda a fost una dintre solicitările reluate de un consilier local în ultima şedinţă a Consiliului Municipal.

Ioan Brânzei a spus că s-ar impune introducerea unor mijloace de transport în comun la anumite ore şi pentru această zonă, dar chiar dacă numărul celor care ar avea nevoie de maxi-taxi nu este unul foarte ridicat.

Am cerut la un moment dat o posibilitatea de a prelungi linia de transport până în zona Lebăda. Probabil că nu se va putea din cauză că sunt foarte puţini locatari în zonă care să folosească mijlocul de transport în comun. Dar am zis că poate la amiază sau la ore mai de vârf să se poată executa două-trei curse”, a fost solicitarea consilierului local.

Primarul Cătălin Flutur a precizat că la ora actuală nu se impune introducerea unor mijloace de transport în comun pentru zona Lebăda, dar acest lucru cu siguranţă se va întâmpla după finalizarea cartierului de locuinţe ANL care se ridică în apropierea Alfa Land.

“Dacă îmi spuneţi de traseul înspre zona Lebăda să îl extindem este clar că vom extinde când finalizăm locuinţele ANL de acolo pentru că acei tineri vor avea nevoie de maxi-taxi mai des în zonă. Restul care şi-au asumat să îşi facă case, nu vorbim de partea dreaptă, vorbim de partea stângă cred că au şi posibilităţi să ajungă”, a spus primarul. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Covoare asfaltice pe mai multe drumuri judeţene. Unde se va interveni!

Luni, 5 Februarie 2018
1435

Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri a transmis către Consiliul Judeţean o situaţie cu lucrările de întreţinere şi reparaţii ce vor fi făcute anul acesta pe tronsoanele de dr...

Modificări în grupul PNL din Consiliul Judeţean

Luni, 5 Februarie 2018
720

Doi consilieri judeţeni aleşi pe listele PNL, în urma scrutinului din 2016, renunţă la mandatele din Consiliului Judeţean, locul acestora urmând a fi luat de supleanţi.Unul dintr...

Consilier local, nemulţumit de funcţionarea iluminatului public din Botoşani: "Suntem defazaţi"

Duminică, 4 Februarie 2018
490

Iluminatul public în municipiul Botoşani este o problemă readusă frecvent în discuţie în cadrul sedinţelor de Consiliu Local.  Aşa s-a întâmplat şi la ultima ...