Mijloace de transport în comun cerute pentru zona Lebăda

Mijloace de transport în comun cerute pentru zona Lebăda

Prelungirea traseului pentru maxi-taxi până în zona Lebăda a fost una dintre solicitările reluate de un consilier local în ultima şedinţă a Consiliului Municipal.

Ioan Brânzei a spus că s-ar impune introducerea unor mijloace de transport în comun la anumite ore şi pentru această zonă, dar chiar dacă numărul celor care ar avea nevoie de maxi-taxi nu este unul foarte ridicat.

Am cerut la un moment dat o posibilitatea de a prelungi linia de transport până în zona Lebăda. Probabil că nu se va putea din cauză că sunt foarte puţini locatari în zonă care să folosească mijlocul de transport în comun. Dar am zis că poate la amiază sau la ore mai de vârf să se poată executa două-trei curse”, a fost solicitarea consilierului local.

Primarul Cătălin Flutur a precizat că la ora actuală nu se impune introducerea unor mijloace de transport în comun pentru zona Lebăda, dar acest lucru cu siguranţă se va întâmpla după finalizarea cartierului de locuinţe ANL care se ridică în apropierea Alfa Land.

“Dacă îmi spuneţi de traseul înspre zona Lebăda să îl extindem este clar că vom extinde când finalizăm locuinţele ANL de acolo pentru că acei tineri vor avea nevoie de maxi-taxi mai des în zonă. Restul care şi-au asumat să îşi facă case, nu vorbim de partea dreaptă, vorbim de partea stângă cred că au şi posibilităţi să ajungă”, a spus primarul. 

 

Spune-ne opinia ta