Mihai Turcanu, laudat la scena deschisa de vicepresedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor

Mihai Turcanu, laudat la scena deschisa de vicepresedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor

 Mihai Turcanu si Gheorghe Ciubotaru  

Daca pe vremea lui Dumitru Monacu Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorului Botosani se situa pe locul 7 de la coada intr-un top al celor mai performante oficii din tara, noul inspector-sef Mihai Turcanu a a dus institutia pe locul 7 din fata.

Cel putin asa sustine vicepresedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, Gheorghe Ciubotaru. Aproape 500 de actiuni de control, peste 320 de procese verbale incheiate, 45 de cazuri de opriri definitive, amenzi in valoare de aproape 700.000 de lei.

Acestea sunt cifrele care au clasat Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Botosani pe locul 7 in tara. Asta in timp ce, la nivel regional, oficiul condus de Mihai Turcanu se afla pe primul loc.

Gheorghe Ciubotaru, vicepresedinte ANPC: Tot ca o performanta o putem nota si pe aceea ca la aplicarea legislatiei europene este pe locul 2 in Romania, dupa municipiul Bucuresti. Daca o sa comparam posibilitatile celor 2 oficii, este clar ca, fara Bucuresti, in competitia cu celelate judete, se claseaza in frunte, respectiv pe locul I.

Vicepresedintele ANPC a incercat sa explice si de ce actiunile lui Mihai Turcanu nu ar trebui confundate cu luptele politice.

Gheorghe Ciubotaru, vicepresedinte ANPC: Chiar daca mai sunt diverse pozitii ale unor oameni politici, ca face controale la comanda, pot sa spun clar ca face controale doar pe baza de control tematic la nivel national, iar o saptamana in trimestru exista un plan teritorial sau judetean.

Vicepresedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor a tinut sa il felicite personal pe Mihai Turcanu pentru performantele obtinute de acesta de cand a fost instalat inspector-sef.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

14 deţinuţi eliberaţi din Penitenciarul Botoşani din cauza condiţiilor proaste. Peste 150 ar putea ieşi cât de curând!

Joi, 19 Octombrie 2017
1996

14 persoane care erau încarcerate în Penitenciarul Botoşani pentru ispăşirea pedepselor au fost eliberate joi, odată cu intrarea în vigoare a Legii recursului compensatoriu.&...

Incendiu într-un apartament din municipiul Botoșani!

Joi, 19 Octombrie 2017
3520

Un incendiu izbucnit, joi dup-amiază, într-un apartament din municipiul Botoșani a pus în alertă echipajele de pompieri, cadrele medicale și polițiștii.Vecinii au observat că di...

Poate angajatorul să-l tragă la răspundere pe salariat pentru ce face în timpul său liber?

Joi, 19 Octombrie 2017
803

Răspunderea disciplinară are obligatoriu ca temei comiterea unei abateri disciplinare. Așa cum e definită ea de Codul muncii, dacă nu există, nu se poate sancționa nici salariatul. Iar pentru f...