Mihai Turcanu, laudat la scena deschisa de vicepresedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor

Mihai Turcanu, laudat la scena deschisa de vicepresedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor

 Mihai Turcanu si Gheorghe Ciubotaru  

Daca pe vremea lui Dumitru Monacu Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorului Botosani se situa pe locul 7 de la coada intr-un top al celor mai performante oficii din tara, noul inspector-sef Mihai Turcanu a a dus institutia pe locul 7 din fata.

Cel putin asa sustine vicepresedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, Gheorghe Ciubotaru. Aproape 500 de actiuni de control, peste 320 de procese verbale incheiate, 45 de cazuri de opriri definitive, amenzi in valoare de aproape 700.000 de lei.

Acestea sunt cifrele care au clasat Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Botosani pe locul 7 in tara. Asta in timp ce, la nivel regional, oficiul condus de Mihai Turcanu se afla pe primul loc.

Gheorghe Ciubotaru, vicepresedinte ANPC: Tot ca o performanta o putem nota si pe aceea ca la aplicarea legislatiei europene este pe locul 2 in Romania, dupa municipiul Bucuresti. Daca o sa comparam posibilitatile celor 2 oficii, este clar ca, fara Bucuresti, in competitia cu celelate judete, se claseaza in frunte, respectiv pe locul I.

Vicepresedintele ANPC a incercat sa explice si de ce actiunile lui Mihai Turcanu nu ar trebui confundate cu luptele politice.

Gheorghe Ciubotaru, vicepresedinte ANPC: Chiar daca mai sunt diverse pozitii ale unor oameni politici, ca face controale la comanda, pot sa spun clar ca face controale doar pe baza de control tematic la nivel national, iar o saptamana in trimestru exista un plan teritorial sau judetean.

Vicepresedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor a tinut sa il felicite personal pe Mihai Turcanu pentru performantele obtinute de acesta de cand a fost instalat inspector-sef.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

COD GALBEN pentru Botoșani: Ploi torențiale, vijelii, descărcări electrice și grindină!

Joi, 21 Iunie 2018
2847

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare de tip COD GALBEN, valabilă pe 22 iunie, între orele 6.00 și 23.00. Pe arii extinse va fi instabilitate atm...

Care este cel mai mare sat din România? E mai mare chiar decât Bucureștiul!

Joi, 21 Iunie 2018
1676

Ei bine, este vorba despre Jina, comuna formată dintr-un singur sat din Mărginimea Sibiului, care se întinde pe 315 km pătrați.Suprafața Bucureștiului este de 228 de km pătrați. A Ji...

VIDEO - In Piata Victoriei, protestatarii cer demisia lui Dragnea dupa condamnare!

Joi, 21 Iunie 2018
411

In Piata Victoriei s-au strans deja, joi seara, aproape 1.000 de persoane care ii cer lui Liviu Dragnea sa demisioneze din functiile publice dupa ce a fost condamnat, in prima instanta, la 3 ani si ju...