Mihai Turcanu, laudat la scena deschisa de vicepresedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor

Mihai Turcanu, laudat la scena deschisa de vicepresedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor

 Mihai Turcanu si Gheorghe Ciubotaru  

Daca pe vremea lui Dumitru Monacu Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorului Botosani se situa pe locul 7 de la coada intr-un top al celor mai performante oficii din tara, noul inspector-sef Mihai Turcanu a a dus institutia pe locul 7 din fata.

Cel putin asa sustine vicepresedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, Gheorghe Ciubotaru. Aproape 500 de actiuni de control, peste 320 de procese verbale incheiate, 45 de cazuri de opriri definitive, amenzi in valoare de aproape 700.000 de lei.

Acestea sunt cifrele care au clasat Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Botosani pe locul 7 in tara. Asta in timp ce, la nivel regional, oficiul condus de Mihai Turcanu se afla pe primul loc.

Gheorghe Ciubotaru, vicepresedinte ANPC: Tot ca o performanta o putem nota si pe aceea ca la aplicarea legislatiei europene este pe locul 2 in Romania, dupa municipiul Bucuresti. Daca o sa comparam posibilitatile celor 2 oficii, este clar ca, fara Bucuresti, in competitia cu celelate judete, se claseaza in frunte, respectiv pe locul I.

Vicepresedintele ANPC a incercat sa explice si de ce actiunile lui Mihai Turcanu nu ar trebui confundate cu luptele politice.

Gheorghe Ciubotaru, vicepresedinte ANPC: Chiar daca mai sunt diverse pozitii ale unor oameni politici, ca face controale la comanda, pot sa spun clar ca face controale doar pe baza de control tematic la nivel national, iar o saptamana in trimestru exista un plan teritorial sau judetean.

Vicepresedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor a tinut sa il felicite personal pe Mihai Turcanu pentru performantele obtinute de acesta de cand a fost instalat inspector-sef.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botosani pentru Viitor

astăzi, 17:50
63

Asociatia Grup de Actiune Locala Botosani pentru Viitor, cu sediul in Botosani, str. Postei nr.9, Incubatorul de Afaceri, cam 214, CIF38475155, implementeaza Proiectul cu titlul -  Botosani Pentr...

Trei persoane căzute în beci, salvate de oamenii din sat!

astăzi, 16:13
935

La un pas de tragedie! Găsiți inconștienți într-un beci în care fierbea vinul, după ce au fost intoxicați cu monoxid de carbon, informează ISU Botoșani. S-a &ici...

Valeriu Iftime: "Campionatul e strâns. Nu am nicio frică de următorul meci"

astăzi, 15:01
298

Patronul clubului FC Botoșani susține că nu este nicio problemă la nivelul vestiarului, că relația dintre antrenor și jucători este foarte bună și că nu ia nicio măsură chiar dacă va con...