Marius Orosanu: Inca doua saptamani precum cele trecute, si DGASPC inchide portile institutiei!

Marius Orosanu: Inca doua saptamani precum cele trecute, si DGASPC inchide portile institutiei!

MARIUS OROSANU, liderul Sindicatului Impact

Liderul Sindicatului Impact, Marius Orosanu, este de parere ca Directia Generala pentru Asistenta Sociala si Protectia Copilului se afla in dificultate financiara, dar si manageriala.

Starea incerta din cadrul institutiei este cauzata, potrivit celor spuse de Marius Orosanu, de lipsa de colaborare a directorului executiv cu subordonatii sai.

“Dorinta noastra e sa se clarifice cat mai repede aceasta situatie de incertitudine, care este foarte daunatoare pentru intreaga institutie. In ultima vreme, doamna Angela Curelaru refuza sa mai semneze acte destul de importante, care nu pot fi amanate, si astfel se blocheaza toata activitatea la ea", a precizat Marius Orosanu.

De altfel, dupa cum va informam in cursul acestei dimineti, Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean Botosani, a dispus un control la DGASPC, pentru verificarea managementului defectuos din cadrul institutiei.

"Am avut inca o discutie cu doamna directoare de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, o discutie care nu s-a concretizat, asa cum nu s-au concretizat nici celelalte discutii. Vom vedea ce facem acolo, pentru ca parerea e unanima: actul de conducere este deficitar la aceasta institutie. Intr-adevar, starea de acolo nu poate continua. In functie de rezultatul acestei verificari, vom vedea daca se va dovedi ceea ce spun aproape toti, fie ca sunt consilieri judeteni, fie ca sunt lideri de sindicat sau simpli cetateni din judet, cum ca nu merge treaba bine acolo. Daca se va confirma acest lucru, voi solicita Consiliului Judetean sa adopte o hotarare in ceea ce priveste eventuala demitere a directorului", a declarat Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean Botosani.

Tabuleac ii reproseaza Angelei Curelaru faptul ca nu a venit cu propuneri concrete de imbunatatire a activitatii.

Chiar daca am incercat sa aflam si punctul de vedere al directorului executiv al DGASPC Botosani, Angela Curelaru, aceasta nu a putut fi contactata din diverse motive administrative, dupa cum ni s-a comunicat.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Expoziția „Sacrul în artă” la Muzeul ”Ștefan Luchian” din Ștefănești!

astăzi, 13:29
13

Într-o perioadă cu profunde valențe spirituale, demersul expozițional devine un gest firesc de pioșenie în fața divinității, concretizat prin aducerea în fața publicului a un...

Botoșăneanul care a ucis-o pe Mihaela, trimis în judecată!

astăzi, 12:56
173

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a lui P.F., în vârstă de 54 de ani, din municipiul Botoşani....

Vrei să cânți în fanfara Jandarmeriei Române?

astăzi, 12:42
29

Centrul de Instruire pentru Muzici Militare al Ministerului Apărării Naționale a alocat în acest an 3 locuri pentru nevoile Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, cursul de for...