Lucrările de la Parcul Cornișa se apropie de final

Lucrările de la Parcul Cornișa se apropie de final

Deși a fost avansată data de 1 sepembrie ca dată posibilă de închidere a lucrărilor la Parcul de agrement Cornișa acest lucru nu se va întâmpla. Și asta întrucât mai sunt de realizat o serie de lucrări care se află la ora actuală în faza de licitație.

Primarul Cătălin Flutur a precizat că aceste lucrări nu vor dura foarte mult iar în urma discuțiilor ce au fost purtate în ultima perioadă Comisia de recepție va prelua obiectivele finalizate. 

"Am reușit, în sfârșit, să scoatem la licitație restul de executat. Ultima problemă care ne-a rămas în momentul de față este plaja exterioară de la bazinul exterior. Am indentificat soluția într-un final pentru a scoate la licitație restul de lucrări. Toate sunt legate de acel canivou care are niște condiții tehnice impuse de norme și trebuie făcut într-un anume fel. Am semnat hârtiile, compartimentul achiziții lucrează acum la partea de legalitate de acte, pentru că lucrarea în sine nu înseamnă foarte mult ca timp.  Am finalizat punerea membranei pe heleșteu, așteptăm avizul de la Nova Apaserv, Apele Române, pentru racordul celor 60 de metri de canalizare. Comisia de recepție a lucrărilor la obiectivul Cornișa a avut o discuție destul de importantă și vom încerca să preluăm pe obiective tot ceea ce înseamnă Parcul Cornișa", a declarat primarul Cătălin Flutur.

 

 

Spune-ne opinia ta