Lucrările de la Parcul Cornișa se apropie de final

Lucrările de la Parcul Cornișa se apropie de final

Deși a fost avansată data de 1 sepembrie ca dată posibilă de închidere a lucrărilor la Parcul de agrement Cornișa acest lucru nu se va întâmpla. Și asta întrucât mai sunt de realizat o serie de lucrări care se află la ora actuală în faza de licitație.

Primarul Cătălin Flutur a precizat că aceste lucrări nu vor dura foarte mult iar în urma discuțiilor ce au fost purtate în ultima perioadă Comisia de recepție va prelua obiectivele finalizate. 

"Am reușit, în sfârșit, să scoatem la licitație restul de executat. Ultima problemă care ne-a rămas în momentul de față este plaja exterioară de la bazinul exterior. Am indentificat soluția într-un final pentru a scoate la licitație restul de lucrări. Toate sunt legate de acel canivou care are niște condiții tehnice impuse de norme și trebuie făcut într-un anume fel. Am semnat hârtiile, compartimentul achiziții lucrează acum la partea de legalitate de acte, pentru că lucrarea în sine nu înseamnă foarte mult ca timp.  Am finalizat punerea membranei pe heleșteu, așteptăm avizul de la Nova Apaserv, Apele Române, pentru racordul celor 60 de metri de canalizare. Comisia de recepție a lucrărilor la obiectivul Cornișa a avut o discuție destul de importantă și vom încerca să preluăm pe obiective tot ceea ce înseamnă Parcul Cornișa", a declarat primarul Cătălin Flutur.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Peste 5 milioane de lei primite de judeţul Botoşani la rectificarea bugetară. Unde se duc banii!

Joi, 21 Septembrie 2017
645

În urma rectificării bugetare ce a fost operată la nivel central judeţului Botoşani i-a fost alocată suma de 5.181 milioane de lei, din sume defalcate din taxa pe valoare adăugată pentru ...

Şeful ISU Botoşani, către directorii de şcoli: "Nu este ISU împotriva eliberării autorizaţiei de securitate la incendiu, dar nu putem să..."

Joi, 21 Septembrie 2017
594

Col. Cristian Amarandei, şeful Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, a precizat că din cele 508 unităţi de învăţământ de pe raza judeţului, în urma verific...

Ajutor cerut prefectului de sinistraţii de pe Primăverii. "Dacă se va stabili că neglijenţa e cauza exploziei, problema nu e bună"

Joi, 21 Septembrie 2017
711

Oamenii i-au cerut reprezentantului Guvernului în teritoriu să facă demersuri în vederea obţinerii unor fonduri de la nivel central cu care să fie achitate lucrările de consolidare ca...