Lucrări întârziate timp de doi ani, reluate la insistenţele municipalităţii

O firmă care a câştigat o licitaţie în municipiul Botoşani a devenit coşmarul administratorilor Botoşanilor din cauza craterelor abandonate.

Lucrări întârziate timp de doi ani, reluate la insistenţele municipalităţii

De aproximativ doi ani, zona din spatele Casei Cărţii, acolo unde există o parcare precum şi calea de acces, a fost tăiată în două de lucrările executate de societatea TIM Cluj în cadrul proiectului de extindere şi modernizare a reţelei de apă şi canalizarea.

Lucrarea pe partea de apă s-a încheiat, însă obligaţia constructorului era să readucă partea carosabilă la starea anterioară, obligaţie pe care a neglijat-o însă de atunci. Acum însă lucrările de aducere a carosabilului la o stare decentă au reînceput.

"În spatele Casei Cărţii societatea Nova Apaserv a avut un program de extindere a reţelei de apă- canalizare. La scurt timp după ce a câştigat licitaţia, firma TIM Cluj a intrat în insolvenţă şi lucrările s-au blocat, astfel că la doi ani de zile nu sunt gata. TIM Cluj a fost preluată de un lichidator financiar, lucrările au reînceput dar cu mare greutate. Suntem şi noi foarte nemulţumiţi, probleme nu sunt numai la Casa Cărţii, probleme sunt şi pe strada Teatrului, am avut nenumărate şedinţe cu dumnealor, am avut nenumărate promisiuni din partea dumnealor că se vor apuca de treabă şi într-un final au făcut un contract cu o firmă care remediază asfaltul şi au început de luni să lucreze şi sperăm că de data asta se vor ţine de cuvânt, vor termina şi vor trece la lucrări pe strada Teatrului. Şi acolo avem nenumărate petiţii din partea cetăţenilor nemulţumiţi, trafic îngreunat", susţine viceprimarul Marian Murariu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Madalina Ursuleanu

Moartea unei mame, "salvarea" unui copilaş ajuns în sistemul de protecţie

Miercuri, 4 Octombrie 2017
1791

Pe 10 septembrie, o femeie din Agafton, comuna Curteşti, făcea o descoperire şocantă: vecina ei, de 36 de ani, murise în casă, în timp ce fetiţa ei, de 3 ani, se juca prin curtea ei....

Medicii botoşăneni şi-au ales reprezentanţii în Comisia de Disciplină a Colegiului Medicilor

Marţi, 3 Octombrie 2017
1776

La zece zile de la primul tur al alegerilor pentru componenţa Comisiei de Disciplină, duminică şi luni medicii din judeţ au fost aşteptaţi la Botoşani, la sediul Colegiului Medicilor, pentru a...

Medici greu de angajat la Ambulanţă şi SMURD. Raed Arafat, la Botoşani: "De doi ani încercăm să modificăm o hotărâre de guvern"

Luni, 2 Octombrie 2017
1144

În condiţiile în care la Iaşi este o "pepinieră" de viitori medici de urgenţă, Raed Arafat a cerut conducerii Consiliului Judeţean să ajusteze în aşa manieră organigrama Spitalului Judeţe...