La Răchiți a început construcția unei noi Baze Sportive Multifuncționale

La Răchiți a început construcția unei noi Baze Sportive Multifuncționale

La Răchiți, comună aflată la marginea municipiului Botoșani, a început construcția unei noi Baze Sportive Multifuncționale​.

Comuna este una dintre puținele din județ care a înregistrat o dezvoltare demografică rapidă în ultimii ani, mai ales în condițiile în care mare parte din populația municipiului Botoșani deține proprietăți în satele comunei.

Startul construcției noii săli de sport s-a dat la începutul acestei luni, iar autoritățile se așteaptă ca aceasta să fie finalizată în termenii contractați. Investiția este în valoare de aproape 180.000 de euro, se realizează prin Programul Național de Dezvoltare Rurală, fonduri europene, și ar urma să fie finalizată în luna iunie a anului 2021.

“Realizarea acestei săli de sport multi-funcționale va crește standardele de viață din comună. Tot mai mulți tineri au nevoie de astfel de obiective, iar comuna continuă că crească și să se dezvolte, în ciuda tuturor piedicilor puse de competitorii politici din comună”, ne-a spus primarul comun Răchiți, Florin Bulgaru.

 

Spune-ne opinia ta