Jandarmeria Botosani: Misiune indeplinita!

Jandarmeria Botosani: Misiune indeplinita!
Obiectivele Inspectoratului Judetean de Jandarmi Botosani pentru trimestrul I au fost indeplinite cu succes, fiind aplicate in prima parte a acestui an 27 de sanctiuni contraventionale in misiunile de paza si protectie institutionala.

In cadrul Colegiului Prefectural de astazi au fost prezentate cele sase obiective pe care jandarmii botosaneni le-au avut in vedere in primul trimestrul al acestui an, primul obiectiv fiind mentinerea ordinii publice in zone si locuri cu grad ridicat de infractionalitate.

Un alt obiectiv il constituie cresterea capacitatii operationale a subunitatilor si reducerea timpilor de interventie la solicitarile cetatenilor.

Jandarmii au avut in vedere si desfasurarea unei campanii pentru prevenirea si reducerea violentei in sport, in unitatile scolare din judet, dar si mentinerea ordinii publice in zona institutiilor scolare din Botosani, Dorohoi si Saveni.

De asemenea, jandarmii de la ordine publica au asigurat buna desfasurare a diverselor manifestari sportive. Un alt obiectiv indeplinit a fost desfasurarea de actiuni comune cu alte institutii publice, in vederea asigurarii ordinii si linistii publice si cresterea gradului de siguranta civica.

Printre aceste institutii se afla si Inpectoratul de Politie Judetean, Directia Silvica, ITRSV Suceava, Garda de Mediu Botosani, Inspectoratul Teritorial de Munca.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sute de credincioși, duminică seara, la Biserica Vovidenia din Botoșani!

astăzi, 21:01
581

Programul liturgic a debutat duminică, 19 noiembrie, botoșănenii intrând în biserică de la ora 16.00, pentru a asista la Taina Sfântului Maslu. Cu acest prilej, Sfintel...

Ce salarii au angajaţii Primăriei Municipiului Botoşani!

astăzi, 19:15
1218

Salariile de bază ale angajaţilor din cadrul Primăriei Botoşani au fost făcute publice pe siteul instituţiei. Lefurile celor din administraţia publică locală s-au mărit considerabil...

Liberalii botoşăneni organizează un protest în faţa Prefecturii

astăzi, 18:18
642

Organizaţia Judeţeană a PNL Botoşani va organiza, luni, un protest în faţa Palatului Administrativ, acţiunea fiind îndreptată împotriva Guvernului PSD-ALDE."Luni, 20 ...