Jandarmeria Botosani: Misiune indeplinita!

Jandarmeria Botosani: Misiune indeplinita!
Obiectivele Inspectoratului Judetean de Jandarmi Botosani pentru trimestrul I au fost indeplinite cu succes, fiind aplicate in prima parte a acestui an 27 de sanctiuni contraventionale in misiunile de paza si protectie institutionala.

In cadrul Colegiului Prefectural de astazi au fost prezentate cele sase obiective pe care jandarmii botosaneni le-au avut in vedere in primul trimestrul al acestui an, primul obiectiv fiind mentinerea ordinii publice in zone si locuri cu grad ridicat de infractionalitate.

Un alt obiectiv il constituie cresterea capacitatii operationale a subunitatilor si reducerea timpilor de interventie la solicitarile cetatenilor.

Jandarmii au avut in vedere si desfasurarea unei campanii pentru prevenirea si reducerea violentei in sport, in unitatile scolare din judet, dar si mentinerea ordinii publice in zona institutiilor scolare din Botosani, Dorohoi si Saveni.

De asemenea, jandarmii de la ordine publica au asigurat buna desfasurare a diverselor manifestari sportive. Un alt obiectiv indeplinit a fost desfasurarea de actiuni comune cu alte institutii publice, in vederea asigurarii ordinii si linistii publice si cresterea gradului de siguranta civica.

Printre aceste institutii se afla si Inpectoratul de Politie Judetean, Directia Silvica, ITRSV Suceava, Garda de Mediu Botosani, Inspectoratul Teritorial de Munca.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un tată disperat își caută copilul. A mers să îl ia de la școală dar nu l-a mai găsit!

astăzi, 20:42
1530

Părinții copilului în vârstă de 7 ani și jumătate au divorțat în anul 2013. Potrivit avocatului tatălui, instanța a stabilit custodie comună, cu un program de vizită, și d...

Un botoşănean a adormit la volan şi a produs un accident de circulaţie!

astăzi, 20:31
513

Botoşăneanul, aflat la volanul unui VW Golf, ar fi adormit şi a pătruns pe sensul opus unde a impactat un autoturism Dacia Logan ce circula dinspre Bacău.În urma impactului şoferu...

Accident de circulaţie provocat de un fost primar! A lovit cu mașina o tânără!

astăzi, 19:59
784

Vasile Hânganu, de 73 de ani, fost primar al oraşului Bucecea, se afla la volanul unei autoutilitare Ford şi a ieşit din parcarea din faţa cinematografului pe strada Ion Pillat, însă ...