Jandarmeria Botosani: Misiune indeplinita!

Jandarmeria Botosani: Misiune indeplinita!
Obiectivele Inspectoratului Judetean de Jandarmi Botosani pentru trimestrul I au fost indeplinite cu succes, fiind aplicate in prima parte a acestui an 27 de sanctiuni contraventionale in misiunile de paza si protectie institutionala.

In cadrul Colegiului Prefectural de astazi au fost prezentate cele sase obiective pe care jandarmii botosaneni le-au avut in vedere in primul trimestrul al acestui an, primul obiectiv fiind mentinerea ordinii publice in zone si locuri cu grad ridicat de infractionalitate.

Un alt obiectiv il constituie cresterea capacitatii operationale a subunitatilor si reducerea timpilor de interventie la solicitarile cetatenilor.

Jandarmii au avut in vedere si desfasurarea unei campanii pentru prevenirea si reducerea violentei in sport, in unitatile scolare din judet, dar si mentinerea ordinii publice in zona institutiilor scolare din Botosani, Dorohoi si Saveni.

De asemenea, jandarmii de la ordine publica au asigurat buna desfasurare a diverselor manifestari sportive. Un alt obiectiv indeplinit a fost desfasurarea de actiuni comune cu alte institutii publice, in vederea asigurarii ordinii si linistii publice si cresterea gradului de siguranta civica.

Printre aceste institutii se afla si Inpectoratul de Politie Judetean, Directia Silvica, ITRSV Suceava, Garda de Mediu Botosani, Inspectoratul Teritorial de Munca.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Medicii trag semnalul de alarmă: apare o nouă boală, rezistentă la antibiotice

astăzi, 08:31
212

Medicii specialiști și-au exprimat îngrijorarea. O nouă infecție cu transmitere sexuală mai puțin cunoscută chiar și doctorilor ar putea deveni una dintre cele mai răspândite boli...

Cum se fură din banii pacienților și de ce ajunge statul să plătească servicii scumpe și de proastă calitate

astăzi, 08:06
141

Sume uriase de bani din Fondul national unic de asigurari sociale de sanatate (FNUASS), gestionat de CNAS si casele de asigurari subordonate, sunt folosite ca sursa de finantare pentru alte activitati...

Piața botoșăneană are nevoie de ingineri... prost plătiți! VEZI locurile de muncă vacante!

astăzi, 07:45
716

Inginer tricotaje, inginer construcții civile, inginer instalații pentru construcții, inginer căi ferate, drumuri și poduri, inginer mecanic, inginer industria alimentară, inginer automatis...