Jandarmeria Botosani: Misiune indeplinita!

Jandarmeria Botosani: Misiune indeplinita!
Obiectivele Inspectoratului Judetean de Jandarmi Botosani pentru trimestrul I au fost indeplinite cu succes, fiind aplicate in prima parte a acestui an 27 de sanctiuni contraventionale in misiunile de paza si protectie institutionala.

In cadrul Colegiului Prefectural de astazi au fost prezentate cele sase obiective pe care jandarmii botosaneni le-au avut in vedere in primul trimestrul al acestui an, primul obiectiv fiind mentinerea ordinii publice in zone si locuri cu grad ridicat de infractionalitate.

Un alt obiectiv il constituie cresterea capacitatii operationale a subunitatilor si reducerea timpilor de interventie la solicitarile cetatenilor.

Jandarmii au avut in vedere si desfasurarea unei campanii pentru prevenirea si reducerea violentei in sport, in unitatile scolare din judet, dar si mentinerea ordinii publice in zona institutiilor scolare din Botosani, Dorohoi si Saveni.

De asemenea, jandarmii de la ordine publica au asigurat buna desfasurare a diverselor manifestari sportive. Un alt obiectiv indeplinit a fost desfasurarea de actiuni comune cu alte institutii publice, in vederea asigurarii ordinii si linistii publice si cresterea gradului de siguranta civica.

Printre aceste institutii se afla si Inpectoratul de Politie Judetean, Directia Silvica, ITRSV Suceava, Garda de Mediu Botosani, Inspectoratul Teritorial de Munca.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Nicolae Botgros și autoarea textului celebrului cântec Dorul Basarabiei, propuși pentru Titlul de Cetățean de Onoare al municipiului Botoșani! VIDEO

astăzi, 14:15
98

Pe 30 martie 2018, în ședința ordinară de Consiliu Local, va fi supus dezbaterii și aprobării proiectul pentru acordarea titlului de Cetățean de onoare al municipiului Botoșani lui Nicol...

Comunicat - Toți copiii cu CES din învățământul special din Botoșani beneficiază de asistență socială completă

astăzi, 13:24
70

Deputatul PSD Tamara Ciofu și președintele Consiliului Județean Botoșani Costică Macaleți au reușit să determine Guvernul să acorde din nou drepturile de asistență socială copiilor cu ceri...

Medicii veterinari din Botoșani se pregătesc de protest!

astăzi, 13:15
128

Medicii veterinari din Botoșani vor participa, la începutul săptămânii viitoare, alături de colegii lor din celelalte filiale din țară, la un protest de amploare care va avea loc la ...