Ioan Ciobanu, sef la Inspectoratul Judetean in Constructii, fara a fi membru PD-L!

Ioan Ciobanu, sef la Inspectoratul Judetean in Constructii, fara a fi membru PD-L!

VIOREL CIOBANU

Fostul liberal Ioan Ciobanu a revenit astazi pe functia de director la Inspectoratul Judetean in Constructii, dupa ce a fost exclus din Partidul National Liberal, devenind astfel simpatizant al Partidului Democrat Liberal, partid care l-a si sustinut pentru noua functie.

"Deocamdata domnul Ioan Ciobanu nu este membru PD-L, nu are nicio adeziune la noi la partid si nici nu si-a manisfestat intentia de a fi membru PD-L, fiind doar sustinator. La noi oricine doreste sa-si depuna o adeziune este foarte bine venit, in conditiile in care noi trebuie sa analizam fiecare adeziune care este depusa, sa o analizam si, in functie de votul biroului, se hotaraste daca este acceptat ca membru sau nu. Probabil ca va fi, dar deocamdata nu este membru PD-L", a declarat Florin Ghiorghita, presedintele organizatiei municipale PD-L.

Democrat-liberalul a mai precizat ca nu este neaparat o conditie Ca Ciobanu sa fie membru PD-L pentru a fi sef la Inspectoratul Judetean in Constructii, intrucat, potrivit lui Ghiorghita, Ciobanu este un profesionist foarte bun, provenind din sistem.

"Dumnealui are intr-adevar simpatie pentru PD-L, si-a manifestat si sprijinul pentru candidatura lui Traian Basescu. Are tot sprijinul nostru daca va dori sa se inscrie in partid", a conchis Ghiorghita.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
356

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
628

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
180

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...