Incurcate sunt caile deszapezirii la Botosani!

Incurcate sunt caile deszapezirii la Botosani!
SC Drumuri si Poduri SA, societatea care a castigat, alaturi de MBB Constructii, licitatia pentru atribuirea lucrarilor de deszapezire in judet, a anuntat zilele trecute Directia Judeteana de Drumuri si Poduri, printr-o adresa, ca renunta la contract intrucat si-a vandut utilajele catre SC Construct Com, societate care pana anul trecut a asigurat deszapezirile la Botosani.

Prefectul de Botosani si-a exprimat nedumerirea fata de motivele care au condus la decizia reprezentantilor SC Drumuri si Poduri sa vanda utilajele catre Cobstruct Com.

Probabil ca firma Construct Com asteapta sa ninga tare, a declarat Gabriel Gontaru, directorul DJDP.

Conducerea DJDP, precum si cea a Consiliului Judetean, sustin ca societatea nu poate renunta la contract. Firma va fi, se pare, sanctionata si este posibil sa ajunga in instanta,sub acuzatia de infractiune contra sigurantei cetatenilor statului.

Scrie negru pe alb ca vanzarea utilajelor pe perioada executarii contractului este interzisa. Daca ei au facut un asemenea lucru, probabil o sa apara un proces civil, a declarat Liviu Radasanu, consilierul presedintelui CJ, Mihai Tabuleac.

Incercarea sefilor judetului de a imprumuta utilaje de la alte judete a esuat.

Astfel, paradoxal sau nu, singura societate de la Botosani la care autoritatile ar putea apela pentru un imprumut este SC Construct Com!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
89

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
71

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...

PSD-iștii din Botoșani și-au depus candidaturile pentru Primărie și Consiliu Local! Cosmin Andrei: „Mi-au cerut să candidez în continuare” (foto, video)

astăzi, 18:49
160

Cosmin Andrei, primarul în funcție al municipiului Botoșani, și-a depus candidatura pentru Primăria Botoșani. Tot astăzi a fost depusă și lista de candidați pentru consilieri municipali...