Director nou la o instituţie botoşăneană

Inspectoratul Teritorial pentru Calitatea Semințelor și Materialui Săditor (ITCSMS) Botoșani are începând de azi, 7 iulie 2017, o nouă conducere.

Director nou la o instituţie botoşăneană

Prin ordin al ministrului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Petre Daea, emis în această dimineață, Carmen Cristescu a fost numită pe funcția de conducere a instituției publice, cu caracter interimar, pe o perioadă de șase luni.

O nouă numire a fost necesară după ce fostul inspector șef, Silvia Zarug, a ieșit la pensie de drept la sfârșitul lunii trecute.

Întrucât nu a rămas și un înlocuitor la conducerea instituției, activitatea din cadrul ITCSMS risca să se desfășoare cu dificultate iar cei șapte salariați, în imposibilitatea de a-și primi salariile întrucât nu avea cine să semneze statele de plată.

Cazul a ajuns în atenția prefectului Dan Șlincu, care a convocat în ședință toți lucrătorii inspectoratului și a notificat Ministerul Agriculturii în acest sens, solicitând celeritate în luarea unei decizii, situația fiind astfel imediat deblocată.      

 ”Vă felicit pentru funcția pe care de azi o veți ocupa, vă doresc mult succes și îmi doresc să faceți echipă bună cu colegii dumneavoastră, pentru ca activitatea din această instituție să se desfășoare fără probleme”, a susținut prefectul Dan Șlincu imediat după ce a citit ordinul ministrului Petre Daea.

 Carmen Cristescu, noul inspector șef al ITCSMS, a mulțumit pentru încrederea acordată.

  Absolvent al Facultății de Biologie din cadrul Universității ”A. I. Cuza” din Iași, Carmen Cristescu a fost încadrată la ITCSMS pe funcția de consilier din 1995. Din anul 2003, aceasta a preluat funcția de manager de calitate la laboratorul instituției publice. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Patru posturi de subofițer scoase la concurs din sursă externă de ISU Botoșani!

astăzi, 18:00
32

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani a scos la concurs patru posturi de subofițer, prin încadrare directă.Posturile sunt:-&nb...

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
353

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
192

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...