David Salgau: Daca am putut mult, voi putea si mai putin!

David Salgau: Daca am putut mult, voi putea si mai putin!

 David Salgau  

Fostul suprefect de Botosani, David Salgau, a preluat astazi prerogativele functiei de director executiv al Directiei de Finante din cadrul Prefecturii, acest transfer facandu-se la cererea sa.

Totodata, Salgau crede ca atributiile pe care le are in noua functie sunt mult mai putine fata de functia de suprefect, dar nu ar fi niciun fel de probleme din moment ce, potrivit actualului director de Finante, stie ce inseamna sa muncesti mult.

"Consider ca, daca am putut mult, voi putea si mai putin, pentru ca intr-adevar responsabilitatile pentru aceasta functie sunt mai mici decat ale unui subprefect. Am observat ca cele mai multe atributiuni sunt pe partea de administratie si resurse umane si sunt convins ca voi reusi sa fac fata", a declarat David Salgau.

Seful de Finante din cadrul Prefecturii spune ca trebuie tinut cont si de experienta sa anterioara, de functia de subprefect si de director la o firma privata, intrucat nu sunt mari diferente pentru ca, potrivit lui Salgau, si in vechile functii avea activitate de managemenet, atat economic, cat si tehnic.

"Schimbari in sistem nu voi face, important este sa urmaresc si sa imbunatatesc putin activitatea, cu atat mai mult cu cat ne confruntam cu aceasta criza economica", a adaugat David Salgau.

Conform reprezentantilor Prefecturii, in cursul zilei de joi va fi si numirea oficiala a subprefectului Paul Popa, care va avea ca sarcini de serviciu Fond funciar, Directia de Pasapoarte si Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatricularea Vehiculelor.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
355

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
627

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
180

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...