Control in numele presedintelui!

Control in numele presedintelui!

 Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean  

Consiliul Judetean Botosani va avea, incepand cu acest an, Corp de control, dupa modelui Prefecturii. In acest scop, au inceput demersurile pentru angajarea a doi inspectori meniti sa desfasoare o astfel de activitate.

Nu am mai avut pana acum asa ceva, este o structura noua, care va indeplini rolul de corp de control al presedintelui. Adica, acolo unde va fi nevoie, vor merge cei doi inspectori, a declarat seful CJ Botosani, Mihai Tibuleac.

Este nevoie de acest corp de control la serviciul de audit, spune seful C, unde activitatea s-a desfasurat si se desfasoara, potrivit legii, doar pe baza de documente justificative, se fotografiaza fenomenele dupa ce s-au produs.

Totul este prestabilit, anuntat, ori e nevoie si de un corp de control care sa intervina operativ, preventiv si inopinat, a mai adaugat Mihai Tabuleac.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Coşmarul unei botoşănence: A născut un copil mort, deşi a primit asigurări că totul este în regulă. "Un alt copil a murit în aceeaşi zi"

astăzi, 20:22
784

Cei doi soţi locuiesc într-o localitate din judeţul Botoşani. Aşteptau cu nerăbdare venirea pe lume a primului lor copil. Mama, în vârstă de 40 de ani, era la prima sarcină ş...

Zeci de minori beţi, salvaţi de cadrele medicale! Cel mai mic pacient a avut doar 8 luni!

astăzi, 19:35
589

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean Mavromati, în primele 11 luni ale acestui an, 47 de minori au fost diagnosticaţi cu intoxicaţie etanolică, după ce au solicitat sprijinul cadr...

Concurs pentru o parte din posturile de şefi de secţie de la Spitalul Mavromati!

astăzi, 17:55
466

Spitalul Judeţean Mavromati va organiza concurs pentru posturile de medici şefi de secţie care la ora actuală sunt ocupate cu delegaţie. Un astfel de concurs nu a mai fost organizat de câţ...