Control in numele presedintelui!

Control in numele presedintelui!

 Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean  

Consiliul Judetean Botosani va avea, incepand cu acest an, Corp de control, dupa modelui Prefecturii. In acest scop, au inceput demersurile pentru angajarea a doi inspectori meniti sa desfasoare o astfel de activitate.

Nu am mai avut pana acum asa ceva, este o structura noua, care va indeplini rolul de corp de control al presedintelui. Adica, acolo unde va fi nevoie, vor merge cei doi inspectori, a declarat seful CJ Botosani, Mihai Tibuleac.

Este nevoie de acest corp de control la serviciul de audit, spune seful C, unde activitatea s-a desfasurat si se desfasoara, potrivit legii, doar pe baza de documente justificative, se fotografiaza fenomenele dupa ce s-au produs.

Totul este prestabilit, anuntat, ori e nevoie si de un corp de control care sa intervina operativ, preventiv si inopinat, a mai adaugat Mihai Tabuleac.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Femeia pentru care doi poliţişti au oprit pe A1 să-i schimbe pneul spart: "Nu le ştiu numele, însă acum le cunosc sufletul"

Vineri, 23 Februarie 2018
1331

În urmă cu câteva zile, pe Facebook a făcut vâlvă o fotografie cu doi poliţişti care schimbau cauciucul de la maşina unei femei care rămăsese în pană pe A1.Maria C...

Dezbateri în Consiliul Judeţean pe marginea verificărilor metrologice ale apometrelor

Vineri, 23 Februarie 2018
383

Alesul judeţean a avut o interpelare şi a cerut lămuriri în cadrul şedinţei ordinare a CJ, ce a avut loc joi. "Procedura de verificare metrologică se face pe banii populaţiei. Eu nu cred ...

Fondurile Prima Casă au fost distribuite băncilor după noi reguli. Vezi cum se dau banii anul acesta

Vineri, 23 Februarie 2018
336

Plafonul de garanţii aprobat luna trecută de Ministerul Finanţelor Publice pentru acest an este cu 20% mai mic faţă de cel din 2017.La finalul anului trecut, Ministerul Finanţelor Publice a ...