Consilier local, deranjat de câinii și pisicile din apartamente: "Sunt reclamații. Miroase urât, sunt gândaci"

Consilier local, deranjat de câinii și pisicile din apartamente: "Sunt reclamații. Miroase urât, sunt gândaci"

Un ales municipal a cerut în ultima ședință de Consiliu Local să se ia o serie de măsuri împotriva celor care țin în apartamente animale de companie, dar care nu se îngrijesc să fie și curățenie și care deranjează pe ceilalți locatari.

Ioan Brânzei a spus că a primit mai multe reclamații de la cetățeni care s-au plâns de o astfel de situație și deși au fost făcute sesizări și la instituții nu s-a rezolvat nimic. 

"În foarte multe locuri din oraș există persoane iubitoare de pisici, câini, și unii dintre ei au o întreagă menajerie în apartament. Greu este să disciplinezi situația dar la unii ajungi la disperare în sensul că emană miros urât și pe holuri, noaptea se adu lătrături, plus având aceste animale în locuință au și mizerie în casă și este propice pentru apariția gândacilor, mai ales cei de bucătărie, purici. Vin oamenii și reclamă, mai merg cei de la DSP, și Poliția Locală, dar nu se rezolvă, rămân aceleași situații în continuare. Poate se găsește o soluție. Sunt multe cazuri în oraș", a spus Ioan Brânzei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Apel făcut de primarul Cătălin Flutur pentru ajutorarea sinistraților din Primăverii. Cont deschis pentru aceștia

Marţi, 26 Septembrie 2017
296

Primarul muncipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a lansat, marți, un nou apel pentru ajutorarea familiilor afectate de explozia din data de 15 septembrie, de pe strada Primăverii nr.18.Conducer...

Disperarea sinistraților de pe strada Primăverii: "Unde să mergem să dormim? Pe stradă, în parc?". Oameni rămași fără serviciu!

Marţi, 26 Septembrie 2017
1755

Și, pe lângă durerea pe care o simt în suflet, oamenii au în continuare multe întrebări. Unde vor locui, cât va dura până când viețile lor vor reintra pe...

Blocul de pe Primăverii, afectat de explozie, prezintă "risc ridicat de PRĂBUȘIRE"! Recomandarea autorităților pentru locatari!

Marţi, 26 Septembrie 2017
759

Prefectul Dan Șlincu a dat citire raportului de expertiză întocmit de prof. Dorel Plătică și care susține negru pe alb că blocul nu mai poate fi locuit până când nu se fac lu...