Consilier local, deranjat de câinii și pisicile din apartamente: "Sunt reclamații. Miroase urât, sunt gândaci"

Consilier local, deranjat de câinii și pisicile din apartamente: "Sunt reclamații. Miroase urât, sunt gândaci"

Un ales municipal a cerut în ultima ședință de Consiliu Local să se ia o serie de măsuri împotriva celor care țin în apartamente animale de companie, dar care nu se îngrijesc să fie și curățenie și care deranjează pe ceilalți locatari.

Ioan Brânzei a spus că a primit mai multe reclamații de la cetățeni care s-au plâns de o astfel de situație și deși au fost făcute sesizări și la instituții nu s-a rezolvat nimic. 

"În foarte multe locuri din oraș există persoane iubitoare de pisici, câini, și unii dintre ei au o întreagă menajerie în apartament. Greu este să disciplinezi situația dar la unii ajungi la disperare în sensul că emană miros urât și pe holuri, noaptea se adu lătrături, plus având aceste animale în locuință au și mizerie în casă și este propice pentru apariția gândacilor, mai ales cei de bucătărie, purici. Vin oamenii și reclamă, mai merg cei de la DSP, și Poliția Locală, dar nu se rezolvă, rămân aceleași situații în continuare. Poate se găsește o soluție. Sunt multe cazuri în oraș", a spus Ioan Brânzei.

 

Spune-ne opinia ta