Caldura nu ne va arde inca la buzunare, spune directorul de la Termica!

Caldura nu ne va arde inca la buzunare, spune directorul de la Termica!

 Ion Diaconu, director general Termica  

Facturile pe luna noiembrie la incalzire nu vor depasi valoarea celor din noiembrie anul trecut!

Reprezentantii SC Termica spun ca exceptie fac doar cateva scari de bloc, unde se inregistreaza pierderi sau unde defalcarea s-a facut in mod eronat.

Facturile nu vor fi mai mari, in conditiile in care in luna noiembrie a acestui an temperaturile au fost sensibil egale cu cele din noiembrie 2007, si in conditiile in care pretul de facturare pe care il plateste populatia a ramas nemodificat. Din ce informatii avem pana la aceasta data, pentru ca inca nu am inchis situatia, facturile nu vor fi mai mari, a declarat Ion Diaconu, directorul general al SC Termica SA.

Exceptie vor face, completeaza Diaconu, locuitorii din zonele unde au ramas putini consumatori. Acolo, defalcarea se va face conform legislatiei in vigoare.

Orice avarie pe care o inregistram pana la gigacalorimetru intra in sarcina noastra sa o rezolvam, dar ce trece de gigacalorimetru este obligatia asociatiei si a locatarilor sa execute reparatiile, sa izoleze coloanele ramase neizolate, sa-si repare defectiunile care nu tin strict de termoficare, dar care duc la cresterea consumului. Spre exemplu, daca tevile stau in apa reziduala, acolo este o pierdere imensa de caldura pe care o plateste tot populatia, a precizat Ion Diaconu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
134

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
101

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
274

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...