Bugetul judeţului, aprobat la începutul lunii ianuarie. Ce sumă va fi alocată pentru drumuri!

Bugetul judeţului, aprobat la începutul lunii ianuarie. Ce sumă va fi alocată pentru drumuri!

Consilierii judeţeni se vor întruni la începutul lunii ianuarie în şedinţă extraordinară pentru a aproba bugetul judeţului pentru anul 2018.

Şedinţa va avea loc în data de 9 ianuarie, iar sumele din bugetul pe anul viitor vor fi mai mari faţă de cele primite în anul care tocmai se încheie, după cum susţine preşedintele Consiliului Judeţean Botoșani.

“Vor fi mai mulţi bani ca în 2017. Cei mai mulţi se vor duce pe salarii, programul lapte şi corn”, a precizat Costică Macaleţi, preşedintele Consiliului Judeţean.

Pentru drumurile judeţene şi comunale se vor aloca bani separat, judeţul Botoşani fiind pe locul doi pe ţară în ceea ce priveşte alocările la acest capitol. Suma repartizată pentru drumurile judeţene şi comunale, pentru anul 2018, este de 13,8 milioane de lei, faţă de 12,5 milioane lei cât s-a alocat anul acesta.

Banii vor fi repartizaţi tot în şedinţa extraordinară din luna ianuarie.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Comunicat - Marius Budăi: "În Anul Centenar, clasa politică ar trebui să dea dovadă de maturitate pentru realizarea strategiei de dezvoltare "România 2040"

astăzi, 08:55
24

Parlamentarul PSD Marius Budăi, președintele Comisiei pentru buget, finanțe și bănci din Camera Deputaților a declarat marți că inițiativa Guvernului de a înființa, la nivelul Parlamen...

Proces de concurenţă neloială deschis împotriva a două firme din Botoşani!

astăzi, 08:15
382

Scandal între mai multe societăţi comerciale de la produsele puse în vânzare! O firmă din Belgia şi reprezentatul său în România, o societate din judeţul ...

Descoperire macabră la marginea orașului. Polițiștii iau în calcul și o moarte suspectă!

astăzi, 08:01
1577

Oamenii legii au fost uimiți, duminică seara, de o descoperire mai puțin obișnuită, făcută de oamenii care veniseră la grătar în zona Pacea, din municipiul Botoșani. Trupul unui bărba...