Au aruncat gunoi pe spaţii interzise dar au fost identificaţi după facturile găsite în sacii menajeri! FOTO
BOTOSANI

Au aruncat deşeurile într-un spaţiu neamenajat crezând că nu vor fi descoperiţi dar gestul îi va costa scump, fiind daţi de gol de facturile găsite în sacii menajeri.

Au aruncat gunoi pe spaţii interzise dar au fost identificaţi după facturile găsite în sacii menajeri! FOTO

În două zone din municipiul Botoşani, mai exact pe strada Săvenilor şi la ieşirea din municipiul Botoşani spre Răchiţi, în apropierea unui pod, au fost descoperiţi, miercuri, mai mulţi saci cu deşeuri menajere care au fost aruncaţi pe spaţii interzise.

Descoperirea a fost făcută de reprezentanţii municipalităţii, Urban Serv ridicând respectivele deşeuri. Există suspiciuni că sacii cu gunoi au fost aduşi din localităţi aflate în apropierea municipiului, fiind de altfel anunţată şi Poliţia Locală.

“Au fost depozitate deşeuri de un generator necunoscut. S-a constatat că s-a creat un depozit necontrolat. Erau în jur de 2-3 metri cubi de deşeuri. Deşeurile care erau depozitate în saci au fost ridicate şi a fost anunţată Poliţia Locală”, a declarat Simion Drelciuc, directorul Urban Serv.

Reprezentanţii Poliţiei Locale au descoperit mai multe indicii în zona în care au fost aruncate deşeurile, în unii saci fiind găsite facturi şi chitanţe pe numele unor persoane care locuiesc în apropierea municipiului Botoşani. 

“Ne-am deplasat la faţa locului unde am identificat câteva facturi ale unor persoane. Persoanele respective au fost identificate şi le-am invitat la sediul Poliţiei Locale pentru a fi sancţionate”, a precizat Ioan Onuţu, directorul Poliţiei Locale.


 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Naşterile sub apă, ocolite de botoşănence

astăzi, 15:30
1603

Botoşănencele nu sunt adeptele naşterilor sub apă şi deşi există această posibilitate la Secţia de Obstetrică şi Ginecologie a Spitalului Judeţean Mavromati nu există cereri.Posibilit...

Municipalitatea vrea să amenajeze un teren sintetic pentru antrenamente

astăzi, 14:20
643

Municipalitatea ar avea şanse să obţină finanţare de la Federaţia Română de Fotbal pentru realizarea unei astfel de investiţii dar, deocamdată, nu a fost identificat un teren al primăr...

Regulamentul privind ridicarea şi blocarea maşinilor, în municipiul Botoşani, la un pas de a fi aplicat

astăzi, 13:13
410

Dezbaterea publică privind Regulamentul de organizare a circulaţiei rutiere în municipiul Botoşani şi a documentaţiei de delegare a gestiunii către societatea Eltrans, a activităţii de g...