Au aruncat gunoi pe spaţii interzise dar au fost identificaţi după facturile găsite în sacii menajeri! FOTO
BOTOSANI

Au aruncat deşeurile într-un spaţiu neamenajat crezând că nu vor fi descoperiţi dar gestul îi va costa scump, fiind daţi de gol de facturile găsite în sacii menajeri.

Au aruncat gunoi pe spaţii interzise dar au fost identificaţi după facturile găsite în sacii menajeri! FOTO

În două zone din municipiul Botoşani, mai exact pe strada Săvenilor şi la ieşirea din municipiul Botoşani spre Răchiţi, în apropierea unui pod, au fost descoperiţi, miercuri, mai mulţi saci cu deşeuri menajere care au fost aruncaţi pe spaţii interzise.

Descoperirea a fost făcută de reprezentanţii municipalităţii, Urban Serv ridicând respectivele deşeuri. Există suspiciuni că sacii cu gunoi au fost aduşi din localităţi aflate în apropierea municipiului, fiind de altfel anunţată şi Poliţia Locală.

“Au fost depozitate deşeuri de un generator necunoscut. S-a constatat că s-a creat un depozit necontrolat. Erau în jur de 2-3 metri cubi de deşeuri. Deşeurile care erau depozitate în saci au fost ridicate şi a fost anunţată Poliţia Locală”, a declarat Simion Drelciuc, directorul Urban Serv.

Reprezentanţii Poliţiei Locale au descoperit mai multe indicii în zona în care au fost aruncate deşeurile, în unii saci fiind găsite facturi şi chitanţe pe numele unor persoane care locuiesc în apropierea municipiului Botoşani. 

“Ne-am deplasat la faţa locului unde am identificat câteva facturi ale unor persoane. Persoanele respective au fost identificate şi le-am invitat la sediul Poliţiei Locale pentru a fi sancţionate”, a precizat Ioan Onuţu, directorul Poliţiei Locale.


 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Primarul Cătălin Flutur: "Este nedrept să nu avem bani pentru funcţionarea oraşului"

Joi, 14 Decembrie 2017
664

Flutur s-a alăturat demersului Asociaţiilor Municipiilor din România, care au atras atenţia printr-un memoriu asupra impactului devastator pe care îl va aduce această reducere asupra b...

Ample acţiuni anunţate de poliţiştii botoşăneni în tot judeţul!

Joi, 14 Decembrie 2017
731

De asemenea, vor fi organizate acţiuni pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor cu violenţă, a evaziunii fiscale şi a altor fapte care aduc prejudicii patrimoniului public şi privat, prec...

Se pregăteşte SCUMPIREA gigacaloriei plătită de populaţie către Modern Calor! Care este propunerea!

Joi, 14 Decembrie 2017
455

Pe lângă faptul că se va acorda subvenţie doar pentru persoanele vulnerabile care sunt racordate la sistemul centralizat, se pregăteşte majorarea preţului gigacaloriei plătit de populaţie pen...