Au aruncat gunoi pe spaţii interzise dar au fost identificaţi după facturile găsite în sacii menajeri! FOTO
BOTOSANI

Au aruncat deşeurile într-un spaţiu neamenajat crezând că nu vor fi descoperiţi dar gestul îi va costa scump, fiind daţi de gol de facturile găsite în sacii menajeri.

Au aruncat gunoi pe spaţii interzise dar au fost identificaţi după facturile găsite în sacii menajeri! FOTO

În două zone din municipiul Botoşani, mai exact pe strada Săvenilor şi la ieşirea din municipiul Botoşani spre Răchiţi, în apropierea unui pod, au fost descoperiţi, miercuri, mai mulţi saci cu deşeuri menajere care au fost aruncaţi pe spaţii interzise.

Descoperirea a fost făcută de reprezentanţii municipalităţii, Urban Serv ridicând respectivele deşeuri. Există suspiciuni că sacii cu gunoi au fost aduşi din localităţi aflate în apropierea municipiului, fiind de altfel anunţată şi Poliţia Locală.

“Au fost depozitate deşeuri de un generator necunoscut. S-a constatat că s-a creat un depozit necontrolat. Erau în jur de 2-3 metri cubi de deşeuri. Deşeurile care erau depozitate în saci au fost ridicate şi a fost anunţată Poliţia Locală”, a declarat Simion Drelciuc, directorul Urban Serv.

Reprezentanţii Poliţiei Locale au descoperit mai multe indicii în zona în care au fost aruncate deşeurile, în unii saci fiind găsite facturi şi chitanţe pe numele unor persoane care locuiesc în apropierea municipiului Botoşani. 

“Ne-am deplasat la faţa locului unde am identificat câteva facturi ale unor persoane. Persoanele respective au fost identificate şi le-am invitat la sediul Poliţiei Locale pentru a fi sancţionate”, a precizat Ioan Onuţu, directorul Poliţiei Locale.


 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Covoare asfaltice pe mai multe drumuri judeţene. Unde se va interveni!

Luni, 5 Februarie 2018
1440

Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri a transmis către Consiliul Judeţean o situaţie cu lucrările de întreţinere şi reparaţii ce vor fi făcute anul acesta pe tronsoanele de dr...

Modificări în grupul PNL din Consiliul Judeţean

Luni, 5 Februarie 2018
725

Doi consilieri judeţeni aleşi pe listele PNL, în urma scrutinului din 2016, renunţă la mandatele din Consiliului Judeţean, locul acestora urmând a fi luat de supleanţi.Unul dintr...

Consilier local, nemulţumit de funcţionarea iluminatului public din Botoşani: "Suntem defazaţi"

Duminică, 4 Februarie 2018
495

Iluminatul public în municipiul Botoşani este o problemă readusă frecvent în discuţie în cadrul sedinţelor de Consiliu Local.  Aşa s-a întâmplat şi la ultima ...