Transplantul lui Cristi Minculescu a reusit!

Transplantul lui Cristi Minculescu a reusit!

 IRIS  

Interventia chirurgicala pe care a suportat-o, astazi, Cristi Minculescu s-a incheiat cu succes la ora 15.30, intr-o clinica de specialitate de langa Munchen, potrivit impresarului trupei.

Interventia chirurgicala a inceput de la ora 8. Solistul de la Iris a plecat saptamana trecuta in Germania, pentru transplantul de ficat de care are nevoie.

Din echipa de medici a facut parte si medicul Dorel Sandesc, medicul timisorean care l-a consultat periodic pe Minculescu si este prieten cu acesta.

"Perioada de recuperare dupa operatie, in cazul in care totul va decurge bine, va fi de trei luni, dupa care, el isi va putea relua incet incet activitatea. Recuperarea 100% va dura un an de zile", a declarat Cosmin Nicoara, managerul trupei Iris.

Minculescu sufera de o afectiune genetica, boala polichistica hepato-renala, iar sotia artistului si-a dat acordul sa doneze o parte din ficat.

Costul interventiei chirurgicale pe care solistul trupei Iris, Cristi Minculescu, a efectuat-o in Germania se ridica la 47.000 de euro, suma ce va fi acoperita din Fondul National de Asigurari de Sanatate.

Cristi Minculescu, in varsta de 50 de ani, canta in Iris din anul 1980 si este considerat unul dintre simbolurile rock-ului autohton.

sursa: Realitatea.net

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Suferința unui copil de 6 anișori: De la un accident banal, la confruntarea cu un inamic necruțător!

astăzi, 08:16
88

Părinții s-au alarmat și l-au dus la medic. Pentru că totul s-a întâmplat în timpul pandemiei, așteptarea pentru programare și diagnostic a fost o încercare grea.Dup...

Care este echipa care a vrut să îl ”fure” pe Andone și cum a răspuns antrenorul de la Botoșani!

astăzi, 07:48
316

Bogdan Andone e aproape să reușească o minune la FC Botoșani, formație pe care a preluat-o în iarnă, cu 12 puncte după 21 de etape.“Mi-a zis că mă salvează în decembrie...

După 20 de ani, coșmarul unui infirm obligat să cerșească și în Botoșani s-a terminat! (Video)

astăzi, 07:25
180

Un individ cu dublă cetățenie, română și moldovenească, este suspectat că a forțat o persoană vulnerabilă, cu infirmități grave, să cerșească timp de mai mulți ani.A fost pla...