REPLICĂ Polițistul Marian Godina după ce ministrul Justiției i-a jignit pe românii care o susțin pe șefa DNA

REPLICĂ Polițistul Marian Godina după ce ministrul Justiției i-a jignit pe românii care o susțin pe șefa DNA

La audierea șefei DNA, ministrul Justiției i-a jignit pe românii care o susțin pe Laura Codruța Kovesi. Acesta a spus că ea poate fi crezută doar de cei care nu cunosc legea.

Pe Facebook, Marian Godina a scris: „Am urmărit transmisia live, pe Facebook, cu cele ce se întâmplau la CSM. În acest fel, pe lângă ce spuneau cei prezenți la sedință, puteam citi și comentariile venite din partea societății, societate care o va judeca până la urmă pe doamna Kovesi, așa cum a spus domnul ministru.

La un moment dat, domnul Tudorel Toader a spus ceva de genul că ceea ce zice doamna Kovesi poate fi crezută doar de cei care nu cunosc legea, care nu se pricep, dar nu pot fi păcăliți cei care sunt pe domeniu, cunoscători.

Comentariile live erau atât împotriva doamnei Kovesi, cât și pentru susținerea acesteia. Ce am putut observa cu ochiul liber (și se poate observa în continuare pentru că acele comentarii rămân) a fost că acele comentarii înverșunate împotriva doamnei procuror erau majoritatea scrise într-o limbă română stricată, cei care comentau având o exprimare greoaie, în timp ce comentariile de susținere erau scrise aproape toate corect.

Dacă ținem cont de cele spuse de domnul ministru, și anume că cei cunoscători nu pot fi păcăliți, reiese că cei care se chinuiau să lase un comentariu coerent, dar nu prea le ieșea, sunt cei greu de prostit, cei bine pregătiți și cunoscători care, în goana lor de a se pune la punct cu legile și de a fi bine pregătiți, au uitat pesemne să învețe și limba română.

Ceilalți, cei care o susțineau pe doamna Kovesi, pentru că nu și-au pierdut vremea cu pregătirea juridică, au avut mai mult timp pentru însușirea limbii române, dar au devenit astfel mult mai naivi și mai ușor de păcălit”.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
204

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
327

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
118

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...