"Spiru Haret" face primele victime - Absolventii nu au fost primiti la titularizare!

"Spiru Haret" face primele victime - Absolventii nu au fost primiti la titularizare!

   Mediafax

Un comunicat al Ministerului Educatiei a aruncat in aer calmul aparent in care parea sa se desfasoare titularizarea din acest an.

La Botosani, ca in numeroase alte centre de examinare din tara, absolventii Universitatii Spiru Haret au fost atentionati ca nu au acces in salile de examinare. Mai mult, li s-a comunicat ca nu vor beneficia de post, chiar daca ar reusi sa ia o nota mare la examen.

"Ministrul Educatiei a emis marti un ordin prin care a stabilit ca nu vor participa la examenul de titularizare absolventi de la mai multe secţii de la USH, fiind inclusi aici si cei din Botosani. Daca stiam, nu ne mai prezentam", au spus iritati unii dintre candidatii botosaneni.

Reprezentantii ISJ Botosani nu mai pot fi contactati, insa au anuntat ca vor face declaratii de presa astazi, in jurul orei 16.00.

Universitatea Spiru Haret are 53 de centre teritoriale pentru invatamant la distanta declarate ilegale, care functioneaza in toata tara, dar si la Berlin, Chisinau, Madrid, New York, Tel Aviv, Roma, Viena, Toronto, Paris, precum si 25 de facultati cu 49 de domenii de licenta autorizate provizoriu sau acreditate.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
410

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
142

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
412

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...