O botoșaneancă a povestit prin ce infern a trecut sub dărâmăturile din Amatrice: "Nu puteam să ne mișcăm. Ne încurajam unul pe altul"

O botoșaneancă a povestit prin ce infern a trecut sub dărâmăturile din Amatrice: "Nu puteam să ne mișcăm. Ne încurajam unul pe altul"


FACEBOOK.COM

Botosaneanca Emanuela Barariu a scapat cu viata din cutremurul ce a lovit comuna Amatrice din Italia si dupa cateva zile de ingrijiri medicale a avut curajul sa povesteasca prin ce infern a trecut.

Emanuela este verisoara Maricicai Iosub, botosaneanca ce si-a pierdut viata in tragicul eveniment si care marti a fost aduca acasa, la Avrameni. Familia celor doua botosanence o plange pe Maricica, insa ii multumeste lui Dumnezeu ca a salvat-o pe Emanuela.

Emanuela Barariu spune ca norocul sau si al logodnicului ei a fost acela ca s-a prabusit patul si mobila peste ei, astfel ca au fost protejati de bucatile beton si caramida.

"Noi abia ne culcaserăm. Deodată totul a început să se zguduie şi mobila a început să se răstoarne. Norocul nostru a fost că a căzut patul peste noi, iar peste el bucăţi de zid, mobilă, am fost prinşi acolo. Eram blocaţi spate în spate şi nu puteam niciunul să ne mişcăm. Ne încurajam unul pe altul. Au mai fost două cutremure puternice şi ne rugam să fim găsiţi. Dumnezeu a vrut să ne ţină în viaţă. Abia pe la ora zece dimineaţa am fost scosi, întâi eu, după care logodnicul la aproape o oră, pentru că era periculos", a povestit Emanuela.

Viitoarea soacra nu a avut acelasi noroc si a decedat, fiind gasita de salvatori sub daramaturi.

Gandurile Emanuelei sa indreapta acum spre verisoara sa si spre mama logodnicului: "Ai fost mereu lângă mine, ai devenit o parte din viaţa mea, ai fost mama adoptiva, dar ai fost o mamă minunată şi într-o zi ne vom revedea."

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
281

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
479

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
144

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...