Moldovenii avertizează: EVITAȚI să cumpărați orice produs de origine rusă!

Presa din Moldova: Accidentul de la stația Maiak este comparabil cu cel de la Cernobâl. Mai ales că și atunci și acum, autoritățile de la Moscova încearcă să ascundă accidentul și nu permit oamenilor din zona în care a avut loc accidentul să părăsească locuințele.

Moldovenii avertizează: EVITAȚI să cumpărați orice produs de origine rusă!

Pe teritoriul Federației Ruse, în apropiere de orașul Celeabinsk, a avut loc un accident nuclear. Cel puțin despre acest lucru ne spune un portal de știri. 

Accidentul de la stația Maiak este comparabil cu cel de la Cernobâl. Mai ales că și atunci și acum, autoritățile de la Moscova încearcă să ascundă accidentul și nu permit oamenilor din zona în care a avut loc accidentul să părăsească locuințele, scrie ziarulnatiunii.md.

Publicația scrie că mai multe poze au apărut pe internet (vezi aici), unde de pot vedea soldați ruși cu tancuri și înarmați, care nu permit nimănui să intre sau să iasă din Celeabinsk. Astfel, oamenii practic sunt ținuți cu forța în focarul radioactiv și nu au șansa să se salveze. De asemenea, aflăm că și Moldova e la fel este afectată de norul radioactiv. Motiv pentru care și vremea s-a schimbat brusc, zilele trecute a fost ceață foarte densă și plouă, mai scrie sursa citată.

Pentru a minimaliza efectele, totuși, experții recomandă excluderea din lista dumneavoastră de cumpărături a produselor din Federația Rusă. Este categoric interzis să cumpărați cașcavaluri, vodcă sau produse animaliere produse în Rusia pentru că acestea au un grad ridicat de radioactivitate. 


(sursa foto: presaindependenta.wordpress.com)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...