Medicii au confirmat încă două decese cauzate de gripă, în Dâmboviţa şi Dolj

Medicii au confirmat, vineri, încă două decese cauzate de gripă, fiind vorba despre un bătrân din judeţul Dâmboviţa şi de o adolescentă din Dolj, ambii având şi alte probleme medicale. Astfel, numărul total al deceselor se ridică la 97.

Medicii au confirmat încă două decese cauzate de gripă, în Dâmboviţa şi Dolj

Specialiştii Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT) au confirmat încă două decese cauzate de gripă.

Este vorba despre un bărbat de 83 de ani, din judeţul Dâmboviţa, confirmat cu virus gripal tip A H3, care a murit joi. El avea condiţii medicale preexistente şi nu se ştie dacă fusese vaccinat sau nu.

Vineri a murit o tânără de 17 ani, din judeţul Dolj, confirmată cu virus gripal tip A H1, care avea şi ea condiţii medicale preexistente şi era fără antecedente vaccinale.

Ca urmare, numărul total al deceselor cauzate de gripă în acest sezon se ridică la 97. Miercuri, CNSCBT a anunţat că, în ultima săptămână, s-au înregistrat peste 3.300 de cazuri de gripă clinică, epidemia extinzându-se în întreaga ţară.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Suferința unui copil de 6 anișori: De la un accident banal, la confruntarea cu un inamic necruțător!

astăzi, 08:16
128

Părinții s-au alarmat și l-au dus la medic. Pentru că totul s-a întâmplat în timpul pandemiei, așteptarea pentru programare și diagnostic a fost o încercare grea.Dup...

Care este echipa care a vrut să îl ”fure” pe Andone și cum a răspuns antrenorul de la Botoșani!

astăzi, 07:48
358

Bogdan Andone e aproape să reușească o minune la FC Botoșani, formație pe care a preluat-o în iarnă, cu 12 puncte după 21 de etape.“Mi-a zis că mă salvează în decembrie...

După 20 de ani, coșmarul unui infirm obligat să cerșească și în Botoșani s-a terminat! (Video)

astăzi, 07:25
196

Un individ cu dublă cetățenie, română și moldovenească, este suspectat că a forțat o persoană vulnerabilă, cu infirmități grave, să cerșească timp de mai mulți ani.A fost pla...