KNOCK OUT! Contac ar putea pierde si dreptul de a mai candida in cadrul partidului!

KNOCK OUT! Contac ar putea pierde si dreptul de a mai candida in cadrul partidului!

 Constantin Contac  

Constantin Contac ar putea fi fortat sa ramana pe margine pana la capat!

Astfel, sperantele social-demcratului botosanean ca va candida si ca isi va recastiga locul de lider PSD la Botosani ar putea fi blocate chiar de colegii sai din tara!

Gheorghe Nichita, ieseanul care a primit sarcina de a prelua organizatia de la Botosani, crede ca, in functie de verdictul Comisiei de Integritate Morala din PSD, lui Constantin Contac i-ar putea fi revocat si dreptul de a mai participa la alegerile din 25 aprilie din organizatia Botosani.

Vicepresedintele PSD Gheorghe Nichita a declarat ieri, pentru ziaristii ieseni, ca a informat si Comisia de Integritate Morala cu privire la comportamentul public pe care l-a avut fata de el presedintele suspendat al PSD Botosani, Constantin Contac.

Nichita a declarat ca a fost imputernicit de Biroul Permanent National al PSD sa sprijine conducerea PSD Botosani pentru organizarea alegerilor in filiala si la nominalizarea persoanelor pentru conducerile institutiilor deconcentrate, dar ca presedintele organizatiei botosanene a fost deranjat de implicarea lui.

"Eu am primit imputernicire din partea BPN de acum doua saptamani ca sa-l ajut pe domnul Contac sa organizeze alegerile, sa faca nominalizarile, sa fim convinsi ca lucrurile functioneaza cum trebuie. I-am facut cunoscut acest lucru. L-a deranjat, desi stie de atata timp ca raspund de acea organizatie, iar iesirile dansului publice si jignirile care sunt aduse unui lider national nu sunt facute decat in cadrul partidului, dar se pot proba", a spus Nichita.

Acesta a mai aratat ca nu poate fi indiferent ca foarte multi alti lideri din organizatia Botosani sunt amenintati sau santajati.

De asemenea, mai spune Nichita, in functie de verdictul Comisiei de Integritate Morala din PSD, lui Constantin Contac i-ar putea fi revocat si dreptul de a mai participa la alegerile din 25 aprilie din organizatia Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
335

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
576

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
167

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...