Hotii de masini, arestati preventiv pentru 29 de zile!

Hotii de masini, arestati preventiv pentru 29 de zile!
Tinerii teribilisti care se distrau furand masini pe care, dupa ce le avariau, le abandonau, au fost arestati preventiv de politistii botosaneni!

In cursul zilei de ieri, la propunerea poliţistilor dorohoieni, Parchetul de pe langa Judecatoria Dorohoi a sesizat instanţa de judecata, care a dispus arestarea preventiva pe o durata de 29 zile a suspecţilor A. Gheorghe, din comuna Baluseni, judeţul Botosani, R. Marian-Cristian, din municipiul Dorohoi, judeţul Botosani, ambii in varsta de 18 ani, cercetaţi sub aspectul savarsirii infracţiunilor de tentativa de furt calificat, furt calificat, conducere a unor autovehicule pe drumurile publice fara a poseda permis de conducere si parasirea locului accidentului fara incuviinţarea organelor poliţiei.

In sarcina suspecţilor s-a reţinut faptul ca in noaptea de 13 spre 14 mai, impreuna cu un minor in varsta de 15 ani, prin folosirea de chei potrivite, au sustras de pe raza municipiului Dorohoi doua autoturisme pe care le-au condus pe rand, atat pe raza municipiului Dorohoi, cat si pe raza unor comune din judeţ, desi nu posedau permis de conducere de nici o categorie, a mentionat comisar Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

Dupa ce s-au plimbat cu primul autoturism sustras pe raza judeţului, suspecţii l-au abandonat pe o strada din municipiul Dorohoi, intrucat nu mai avea benzina. La scurt timp au sustras cel de-al doilea autoturism, cu care au comis un accident rutier soldat cu avarierea vehiculului in proporţie de cca. 40% ca urmare a pierderii controlului volanului si rasturnarii intr-un sanţ.

Ulterior suspecţii au parasit locul accidentului fara incuviinţarea organelor poliţiei, abandonand autoturismul avariat.

Anterior, in seara de 13 mai, tot prin folosirea de chei potrivite, suspectul A. Gheorghe a mai incercat sa sustraga un alt autoturism. Cu toate ca a reusit sa-l porneasca, suspectul a abandonat rezoluţia infracţionala si a fugit intrucat a fost surprins de catre partea vatamata la volanul masinii sale, a completat Manuela Ieremie.

Suspectul minor in varsta de 15 ani a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Botosani, urmand a fi expertizat neuro-psihiatric in vederea stabilirii discernamantului la data comiterii faptelor.
 



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
163

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
247

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
110

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...