Si-a ranit grav un coleg, dar, din cauza varstei, va scapa basma curata!

Directorul unei unitaţi de invaţamant din municipiul Dorohoi a sesizat poliţistilor din localitate, luni dupa-amiaza, ca un elev al scolii, in varsta de 11 ani, a fost victima unei agresiuni.

Primele cercetari efectuate de catre poliţisti in cauza au stabilit ca in pauza de la ora 17.50, in timp ce se aflau in sala de curs unde isi desfasoara activitaţile scolare, intre victima si un coleg de-al sau de aceeasi varsta s-a iscat o altercaţie.

In aceste imprejurari, victima a fost lovita de catre colegul sau cu pumnul in zona ochiului stang. Incidentul a fost adus la cunostinţa directorului scolii care s-a deplasat de urgenţa in clasa respectiva si intrucat victima sangera a solicitat intervenţia Serviciului de Ambulanţa Dorohoi.

Minorul agresat a fost preluat de catre ambulanţa si transportat la Spitalul Municipal Dorohoi si apoi la Spitalul Judeţean Botosani unde a fost internat ca urmare a leziunilor grave suferite la ochiul stang.

Cercetarile in cauza sunt continuate de catre poliţistii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Botosani insa datorita varstei, minorul agresor nu va putea fi tras la raspundere penala, se arata in comunicatul de presa transmis de Inspectoratul de Politie Judetean Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 18:04
725

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

astăzi, 17:52
336

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

astăzi, 17:14
98

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...