Fostul consilier județean, împușcat la vânătoare, condus pe ultimul drum - FOTO

Fostul consilier județean, împușcat la vânătoare, condus pe ultimul drum - FOTO

Aproximativ 500 de dărăbăneni l-au condus marți, după prânz, pe ultimul drum pe Dinu-Romeo Hrimiuc, fostul consilier local și județean, care a sfârșit tragic, la doar 47 de ani, la o partidă de vânătoare. 

Câțiva primari și oameni politici, dar și foarte mulți dărăbăneni simpli au participat la înmormântarea lui Dinu Hrimiuc cu peste 60 de coroane de flori, cinci preoți oficiind slujba de aproximativ o oră care a avut loc la Biserica Sf. Nicolae din central orașului. Dinu-Romeo Hrimiuc a fost consilier local între 2004 și 2008, iar județean între 2012 și 2016. Fostul politician dărăbănean a candidat și la Primăria Darabani în vara anului 2016, scrie Darabaneni.ro.

FOTO: Darabaneni.ro



Dinu Hrimiuc se afla vineri seara la vânătoare în pădurea Buleandra. El a fost împușcat accidental de vărul său, Liviu Hrimiuc, primarul orașului Darabani. 

În urma verificărilor făcute de polițiști s-a stabilit că vânătoarea organizată în pădurea Buleandra era legală, participanții având toate avizele necesare.

Primarul orașului Darabani, Liviu Hrimiuc, s-ar fi aflat la o o distanță de aproximativ 150 de metri de reperul stabilit de vânători, un copac, când la un moment dat a apărut un porc mistreț. Acesta a tras două focuri de armă, dar când s-a dus spre locul unde ar fi trebuit să fie animalul împuşcat, la aproximativ trei metri de porcul mistreț l-a găsit căzut pe vărul său, pe care proiectilul l-a atins. Liviu Hrimiuc este cercetat pentru ucidere din culpă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
29

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
130

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
80

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...