Florin Țurcanu felicită echipa FC Botoșani pentru rezultatul obținut la debutul în Liga I

Florin Țurcanu felicită echipa FC Botoșani pentru rezultatul obținut la debutul în Liga I
Florin Țurcanu, președintele Consiliului Județean Botoșani, felicită public investitorii, echipa și antrenorul FC Botoșani cu ocazia debutului în Liga I, pentru eforturile depuse pentru a ajunge la acest nivel și pentru perfomanța obținută duminică. Președintele Consililului Județean își reiterează angajamentul de a sprijini, din punct de vedere administrativ și financiar, echipa FC Botoșani și asigură susținere în toate acțiunile viitoare.

“Apreciem că meritele aparțin exclusiv finanțatorilor, antrenorilor și jucătorilor, iar noi, factorul administrativ nu putem decât sa ne aducem, într-o anumită măsură, sprijinul financiar pentru creșterea nivelului de performanță al echipei fanion al județului. Felicitări lui Valeriu Iftime și lui Cornel Șfaițer pentru implicare, îi asigur că voi fi alături de echipă moral și financiar, dar misiunea de a face să crească această echipă este, în primul rând, a lor. Fac un apel către toți oamenii cu disponibilitate, dar mai ales cu potențial financiar, să se alăture echipei FC Botoșani, a transmis Florin Țurcanu, președintele Consiliului Județean Botoșani.

Președintele Consiliului Județean a subliniat, în mod deosebit, faptul ca sprijinul financiar acordat de instituțiile municipale și județene nu reprezintă decât o parte infimă din efortul de susținere a echipei în Liga I.

Florin Țurcanu a dorit să delimiteze în mod clar activitatea sportivă merituorie de pretențiile unor oameni politici de a-și aroga performanțe care nu le aparțin.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
129

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
96

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
266

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...