Echipaj de pe Ambulanță rănit într-un accident la Joldești! FOTO

Echipaj de pe Ambulanță rănit într-un accident la Joldești! FOTO
Doi angajați ai Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani au fost răniți, luni dimineață, după ce Ambulanța a fost lovită de un șofer care a pătruns într-o intersecție fără să se asigure.

Echipajul de pe Ambulanță, format din șofer și asistentă, se deplasa către Tudora pentru a prelua un pacient.

La intersecția drumurilor Vorona-Tudora-Joldești șoferul de pe Ambulanță a vrut să facă stânga, moment în care a fost lovit de o dubiță Opel, condusă de Andrei Gheorgheș, de 28 de ani, din Pașcani, care se deplasa dinspre Tudora și care nu a oprit la semnul STOP.

În urma impactului, asistenta de pe Ambulanță a fost rănită fiind transportată la spital cu o altă Ambulanță și la fel și șoferul. Șoferului Opelului și pasagerul care îl însoțea nu au pățit nimic.

În urma impactului, dubița a ajuns într-un șanț.

"Nu am observat indicatorul STOP. Am crezut că este drumul cu prioritate și nu am oprit și deodată am văzut Ambulanța în colțul străzii. Am frânat dar fiin pietriș s-a dus sanie mașina. Eu de fiecare dată când intru in intersecție mă uit, dar semnul acesta era în afara carosabilului, aproape de o casă am zis că e un panou publicitar. El trebuie să fie amplasat la 50 de metri de intersecție, lângă carosabil", a spus șoferul Opelului.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

“Din primele cercetări se pare că pe fondul neacordării de prioritate conducătorul autotursimului marca Opel a intrat în coliziune cu Ambulanța. În urma accidentului au rezultat două victime, șoferul și asistenta de pe Ambulanță. Conucătorul Opelului va f cercetat pentru vătămare corporală din culpă.", a declarat ag. pr. Ciprian Gheorghiescu, din cadrul Poliției Rutiere Botoșani.

În urma accidentului ambele mașini au fost serios avariate.

Pacientul de la Tudora a fost preluat de o altă Ambulanță.

















 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Delicii sănătoase: secretul din spatele succesului laboratorului de patiserie "Cuptorul Nelei" (galerie foto)

astăzi, 11:05
105

Cu o viziune clară, Nela Andrici, inginer în industria alimentară, a înființat un laborator de patiserie specializat în produse din aluat dospit, oferind o gamă diversificată de...

Comercianții de carne prinși pe picior greșit de forțele de ordine, s-a lăsat cu amenzi de aproape 40.000 de lei!

astăzi, 10:46
47

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul specialiștilor din cadrul Direcției Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor și a Inspecto...

Daniel Haidarli și Marea Degustare de la Iași: O poveste despre devotament și profesionalism (galerie foto)

astăzi, 09:40
56

În lumea fascinantă a vinurilor și gastronomiei, câteva evenimente deosebite au strălucit recent în peisajul cultural și culinar al României, sub îndrumarea atentă a...