Femeie aruncată într-un şanţ după ce atelajul hipo în care se afla a fost lovit de o autoutilitară! FOTO
ACCIDENT!

O femeie a ajuns sâmbătă după-amiază în stare gravă la Unitatea de Primire a Urgenţelor după ce a fost implicată într-un grav accident pe raza oraşului Flămânzi.

Femeie aruncată într-un şanţ după ce atelajul hipo în care se afla a fost lovit de o autoutilitară! FOTO

   Foto: Radar Botoşani Oficial

Femeia în vârstă de 60 de ani se afla alături de soţul ei într-un faeton şi se deplasau pe drumul european dinspre Botoşani către Iaşi. La un moment dat, atelajul hipo a încetinit, căruţaşul având intenţia de a face stânga, dar a fost lovit puternic în spate de o autoutilitară al cărui şofer nu a a mai apucat să frâneze.

Aruncată în şanţul de pe marginea drumului, femeia din căruţă a fost grav rănită. În scurt timp la victimă a ajuns un echipaj de ambulanţă de la Flămânzi, iar după ce cadrele medicale i-au acordat primul ajutor chiar în şanţ, femeia a fost transportată la spital pentru investigaţii şi îngrijiri.

Atât şoferul cât şi căruţaşul au ajuns de asemenea la spital în vederea recoltării de probe de sânge în vedea stabilirii alcoolemiei. Potrivit poliţiştilor botoşăneni, din primele cercetări, vinovat de producerea ccidentului rutier este şoferul autoutilitarei, care nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de atelajul hipo. De asemenea, oamenii legii spun că, potrivit legislaţiei, atelajele hipo nu au voie să circule pe drumurile europene.

Foto: Facebook Radar Botoşani Oficial


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
638

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
85

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
115

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...